3 studenten van Academie voor Welzijn volgende week naar Warschau!

3 studenten van de Academie voor Welzijn hebben de nationale wedstrijd ‘Your Message Safety Tunes’ gewonnen. Sarah-Lise, Gwynn en Anna vertegenwoordigen Nederland bij een Europees Congres om de verkeersveiligheid onder jongeren in Europa verbeteren. Op 18, 19 en 20 juni gaan ze in gesprek met andere landen en promoten daarbij hun winnende slogan: Linker oortje uit, anders ga je onderuit!

De groep is als landelijke winnaar gekozen met het beste campagneplan. Hun campagneplan was het meest professioneel en ook het team van gedragswetenschappers vond van deze campagne de slogan ‘Linker oortje uit, dan ga je niet onderuit!’ het best.

Your Message Safety Tunes
Tijdens Your Message Safety Tunes gaan mbo-studenten aan de slag met actuele verkeersproblemen. De jongeren kiezen zelf een belangrijk verkeersonderwerp waar zij een campagneplan voor gaan ontwikkelen, bijvoorbeeld afleiding, alcohol of fietsverlichting
In de afgelopen 1,5 jaar heeft TeamAlert samengewerkt met acht Europese landen in het project Your Message Safety Tunes. Dit project wordt gesubsidieerd door de Europese Unie. Doel van deze samenwerking: verkeersveiligheid onder jongeren in Europa verbeteren.
Het winnende team van alle scholen die deel hebben genomen, heeft uiteindelijk een reis naar Warschau gewonnen. De reis naar Warschau staat in het teken van de eigen bedachte en gevormde campagne te presenteren aan de overige landen.

Deel deze pagina: