Aanmelden opleiding september 2020

Helaas kun je je voor deze opleiding niet meer direct aanmelden. Wil je toch heel graag in september 2020 starten met de opleiding, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst en kijken we naar de mogelijkheden.

Door op onderstaande link te klikken kun je je aanmelden voor de reservelijst van de opleiding.

Wanneer je je gaat aanmelden voor reservelijst zijn volgende gegevens noodzakelijk:

  1. Jouw contactgegevens, je vooropleiding en behaalde diploma’s
  2. Je Digitaal Doorstroom Dossier als bijlage. Deze maak je aan via Intergrip, check hier hoe je dat moet doen.
  3. Jouw motivatie voor de opleiding waarvoor je interesse hebt en een beroepsbeeldtest.

We kijken dan naar jouw aanmelding, motivatie, beroepsbeeldtest en DDD en zullen je mogelijk uitnodigen voor een gesprek met iemand van de opleiding en/of een studieadviseur (let op! Aanmelden voor de reservelijst betekent niet dat jouw plaatsing ook gegarandeerd is).

Let op:

  • Je aanmelding wordt alleen in behandeling genomen, wanneer je binnen 14 dagen alle gevraagde gegevens hebt aangeleverd. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.
  • Indien je uitgenodigd wordt voor een gesprek met de opleiding dan kan diegene je adviseren over een mogelijke alternatieve opleiding die ook goed bij jou past. Of je doorverwijzen naar een studieadviseur. Een gesprek betekent niet dat je automatisch geplaatst wordt.
  • Zorg er voor dat je in ieder geval ook nagedacht hebt over een plan B voor een andere opleiding waarvoor je je natuurlijk ook direct bij ons kunt aanmelden.