Academie voor Horeca en Toerisme

De Academie voor Horeca en Toerisme is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt mbo-opleidingen in de richting van Horeca en Toerisme.

Over de Academie voor Horeca en Toerisme

Droom je van een succesvolle carrière in de wereld van Horeca en Toerisme? Bij onze Academie voor Horeca en Toerisme verwelkomen we enthousiastelingen zoals jij. Als je een scherp oog hebt voor detail en niet terugschrikt voor hard werken en onregelmatige werktijden, dan is een opleiding aan de Academie voor Horeca en Toerisme perfect voor jou.

Horeca én toerisme

In het 1e leerjaar start je met theorie, vaardigheden en praktijkuren die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de horeca én toerisme. Na een gezamenlijk eerste leerjaar, kies je welke richting je verder wilt volgen: horeca of toerisme.

Ik kom van het hbo en vind het bij MBO Utrecht persoonlijker. Er wordt meer gekeken naar wat er bij je past. Alles is heel duidelijk, je weet waar je aan toe bent. Ik heb veel zin in mijn stage van een halfjaar bij een vijfsterrenhotel in Berlijn.

Melanie

Onze Brasserie

Bij MBO Utrecht hebben studenten aan de Academie van Horeca en Toerisme toegang tot een eigen brasserie. Deze unieke plek biedt studenten de kans om hun vaardigheden en kennis op het gebied van gastvrijheid en horeca in de praktijk te brengen. De brasserie fungeert als een realistische en dynamische leeromgeving waar ze kunnen experimenteren, leren en groeien onder begeleiding van hun eigen vertrouwde docenten.

Locatie

Academie voor Horeca en Toerisme

Australiëlaan 25
Utrecht

studiekeuze@mboutrecht.nl

+31 (0) 6 25705051 (WhatsApp)

Kom je langs?