Academie voor Horeca en Toerisme

De Academie voor Horeca en Toerisme is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt mbo-opleidingen in de richting van Horeca en Toerisme.

Over de Academie voor Horeca en Toerisme

Een opleiding in Horeca en Toerisme is iets voor jou als je oog hebt voor detail. Je werkt hard en onregelmatige werktijden zijn geen probleem voor jou.

Bezorg je mensen graag een fijne vakantie? Dan kun je ervoor kiezen om te gaan werken in de toeristische sector. Werken met vakantiegangers betekent vooral werken met mensen: je bent representatief en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Wil je langskomen bij de Academie voor Horeca en Toerisme? Dat kan! Kom naar de Open Dag.

Ik kom van het hbo en vind het bij MBO Utrecht persoonlijker. Er wordt meer gekeken naar wat er bij je past. Alles is heel duidelijk, je weet waar je aan toe bent. Ik heb veel zin in mijn stage van een halfjaar bij een vijfsterrenhotel in Berlijn.

Melanie

Leerbedrijf Eventlab

Naast je eigen te kiezen stages doe je tijdens een opleiding aan de Academie voor Horeca en Toerisme ook praktijkervaring op via het interne leerbedrijf EventLab.

Tijdens de verschillende werkzaamheden leer je hier op de juiste wijze om te gaan met gasten/klanten en werk je aan je commerciële houding. Leerzaam en ontzettend leuk!

Locatie

Academie voor Horeca en Toerisme

Daltonlaan 300
Utrecht

studiekeuze@mboutrecht.nl

+31 (0) 6 25705051 (WhatsApp)

Kom je langs?