Academie voor Kind en Onderwijs

De Academie voor Kind en Onderwijs is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt diverse mbo-opleidingen op verschillende niveaus richting Pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent.

Over de Academie voor Kind en Onderwijs

Ben jij een mensen-mens? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en verlies je eigen grenzen niet uit het oog? Dan is een opleiding aan de Academie voor Kind en Onderwijs misschien iets voor jou!

Werken met kinderen vraagt niet alleen kennis maar ook houding en vaardigheden. Hiermee oefenen is de basis van de opleiding tot pedagogisch medewerker of onderwijsassistent. Dus ben je betrokken, empathisch en assertief en werk jij graag met kinderen waar jij het verschil voor wil maken? Kom dan eens langs op een Open Dag en ga in gesprek met onze studenten en docenten om te kijken of er een opleiding is die bij jou past.

Persoonlijk
Bij de Academie voor Kind en Onderwijs is er veel individuele aandacht voor elke student. Het is een kleinschalige school waar alle docenten de studenten bij naam kennen. En waarbij het persoonlijke contact erg belangrijk is.

Lotte: “Ik ging van havo 4 naar het mbo en dat was een goede keus. Nu ben ik al zo doelgericht bezig met mijn latere beroep. Alles wat ik leer kan ik tijdens mijn stage in de praktijk brengen.

Lees het verhaal van Lotte 

Lotte

Stage

Tijdens je opleiding loop je verschillende stages. Vind je het leuk om een stage in het buitenland te lopen? Ook dat kan! Bekijk de video van Britt en Loes die naar Brazilië afreisden en een fantastische tijd beleefden.

Locatie

Academie voor Kind en Onderwijs

Australiëlaan 25
Utrecht

info@mboutrecht.nl

+31 (0) 6 25705051 (WhatsApp)

Kom je langs?