Academie voor Marketing en Communicatie

De Academie voor Marketing en Communicatie is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt de niveau 4 opleiding Marketing & Communications Specialist aan. 

Over de Academie voor Marketing en Communicatie

Persoonlijk
Bij de Academie voor Marketing en Communicatie is er veel individuele aandacht voor elke student. Het is een kleinschalige school waar alle docenten de studenten bij naam kennen. En waarbij het persoonlijke contact erg belangrijk is.

Bij de opleiding Marketing & Communication Specialist leer je hoe je marketing- en communicatieplannen opzet en uitvoert.

 

 

Femke: “Op de Open Dag van MBO Utrecht was ik bij een presentatie over MHBO. Toen heb ik eigenlijk niet verder meer gekeken. Deze opleiding leek me een echte uitdaging, meer dan een ‘normale’ niveau 4 opleiding.”

Verder lezen

Femke

Stage

Zowel in leerjaar 2 als in leerjaar 3 loop je een half jaar stage bij een bedrijf of organisatie, vaak op de marketing- en communicatieafdeling. Je kunt op veel verschillende plekken terechtkomen. Denk bijvoorbeeld aan een groot commercieel bedrijf, een (online) marketingbureau, een gemeente, een muziektheater, een webshop en nog veel meer.

Je kan ook naar een stageplaats zoeken via www.stagemarkt.nl. Lukt het niet om zelf een stageplaats te vinden? Dan helpen wij je daarbij.

Locatie

Academie voor Marketing en Communicatie

Australiëlaan 25
Utrecht

info@mboutrecht.nl

+31 (0) 6 25705051 (WhatsApp)

Kom je langs?