Gooise Zorgacademie

Gooise zorgacademie

De Gooise Zorgacademie combineert leren met werken met het uitzicht op een baan

MBO Utrecht verzorgt samen met de samenwerkende zorgorganisaties in de Gooi en Vechtstreek de opleidingen aan de Gooise Zorgacademie. Op de Gooise Zorgacademie krijgen onze studenten een vakkundige opleiding en doen ze meteen praktijkervaring op. De Gooise Zorgacademie biedt drie versnelde BBL-opleidingen aan.

De opleidingen van de Gooise Zorgacademie

  • Verpleegkunde
    Als verpleegkundige kun je gaan werken in een ziekenhuis, in de psychiatrie en bij mensen met een verstandelijke beperking, maar na het volgen van deze opleiding in het bijzonder in een verzorgingshuis, verpleeghuis of de thuiszorg. De verpleegkundige in de verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg ondersteunt de cliënten die kortdurend (bijvoorbeeld na ziekenhuisopname), middellange of langdurige zorg ontvangen.
  • Verzorgende IG
    Als verzorgende kun je gaan werken in een verpleeghuis, verzorgingshuis en in de thuiszorg. Ook kun je werken in een ziekenhuis en in een hospice (dat is een huis waar mensen wonen die stervende zijn).
  • Helpende zorg en Welzijn
    Na de opleiding kun je aan de slag als helpende in een kinderdagverblijf, buurthuis, revalidatiecentrum of verzorgingstehuis.

Website Gooise Zorgacademie

De Gooise Zorgacademie heeft een eigen website.

Locatie Gooise Zorgacademie

Stationsstraat 2
1211 EM Hilversum
Tel: 030 – 28 15 100

 

Utrechtse Zorgacademie van MBO Utrecht

Tim Achterberg over MBO Utrecht