ICT Academie

De ICT Academie is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt mbo-opleidingen in de richting van programmeren en ICT- en mediabeheer. We bieden mbo-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4.

 

Over de ICT Academie

Op deze academie leer je hoe je ICT-systemen, computers en netwerken beheert of hoe je applicaties, media of games ontwikkelt. Je hebt ervaring met programmeren of wilt dit graag leren. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met het technisch realiseren van gems, het programmeren van websites of het ontwikkelen van softwareproducten voor kantoor- en industriƫle automatisering. Ook integreer je animaties, grafische, audiovisuele en functionele componenten. Je leert programmeren voor Androidtelefoons en -tablets. De ICT Academie is Cisco gecertificeerd.

Ik word weer uitgedaagd en werk met plezier aan de ontwikkeling van een racegame. Elke week bespreken we de voortgang met onze begeleider. We mogen altijd vragen stellen, maar er wordt van ons verwacht dat we zelf met een oplossing komen.

Dion

Projecten

Regelmatig zijn er leuke projecten die de praktijk met het onderwijs verbinden. Bijvoorbeeld Codefest, een project waarbij studenten 24 uur lang strijden om de titel beste programmeur/ beheerder. Een jury met professionals uit het werkveld beoordeelden de producten. Daarnaast is het evenement meteen het moment waarop studenten zichzelf presenteren aan bedrijven en scouts.

Locatie

ICT Academie

Australiƫlaan 25
Utrecht

studiekeuze@mboutrecht.nl

+31 (0) 6 25705051 (WhatsApp)

Kom je langs?