Sport Academie

Lijkt het jouw gaaf om te werken in de wereld van sport, bewegen, gezondheid en vitaliteit? Kom dan eens kijken bij de Sport Academie van MBO Utrecht, waar we je opleiden tot sport- en bewegingsprofessional.

Over de Sport Academie

Binnen de Sport Academie van MBO Utrecht bieden wij opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4. Wij werken vanuit de gedachten van een community met persoonlijke aandacht en begeleiding. Door de kleinschaligheid van onze Sport Academie en keuzevrijheden hebben onze studenten invloed op hun eigen ontwikkeling. Zo krijgen onze studenten een voorsprong op de arbeidsmarkt of in een vervolgopleiding (ALO, Fysiotherapie, Sportkunde, Pabo).

De Sport Academie van MBO Utrecht is dé springplank voor een toekomst in sport, bewegen en gezondheid.

Ik was altijd al bezig om vrienden te coachen bij fitness, dat past bij mij. Deze opleiding is een goede mix van theorie en sport. En we doen ook veel leuke dingen zoals zwerfkamp en een watersportkamp.

Dani

Sporten op het nieuwe sportpark Zuilense Vecht

De Sport Academie van MBO Utrecht zit in Sporthal Zuilen, Burgemeester Norbruislaan 680. We zitten op een sportcomplex met onder andere 2 sporthallen, fitness/ functionele trainingsruimte en veel sportvelden voor diverse sporten. Aankomende jaren wordt er verder gebouwd aan nieuwe sportieve functies, bijvoorbeeld boulderen, skatebaan, free run park en padel. Bekijk hier meer informatie over Zuilense Vecht.

Locatie

Sportacademie Utrecht

Burgemeester Norbruislaan 674
Utrecht

studiekeuze@mboutrecht.nl

+31 (0) 6 25705051 (WhatsApp)

Kom je langs?