Sport Academie

De Sport Academie is een onderdeel van MBO Utrecht. Kies je voor een opleiding bij de Sport Academie? Dan zien we je bijvoorbeeld terug bij een fitnesscentrum, sportclub of in de recreatiebranche waar je mensen stimuleert om een gezond en actief leven te leiden.

Over de Sport Academie

De Sport Academie is een kleine academie met veel persoonlijke begeleiding en een mooi sportcomplex met onder andere een topsporthal, fitness en verschillende soorten sportvelden.

Deze academie zit in Sporthal Zuilen, Burgemeester Norbruislaan 674.

Heb jij een gezonde en sportieve leefstijl? Of meer dan dat? Ben jij bereid om je in te spannen voor een gezonde samenleving?  Dan zou een toekomst in de wereld van sport, bewegen en leefstijl iets voor jou zijn. Je leert onder andere hoe je moet lesgeven en alles over de werking van het menselijk lichaam.

Bij de Sport Academie hebben we opleidingen in niveau 2, 3 en 4. Na je opleiding kun je gaan werken als leefstijlcoach, buurtsportcoach, combifunctionaris, sportcoördinator (bij een BSO, trainer bij een sportclub, organisator en begeleider in de outdoor- en recreatiebranche (waarbij je mensen stimuleert om een gezond en actief leven te leiden).

Ik was altijd al bezig om vrienden te coachen bij fitness, dat past bij mij. Deze opleiding is een goede mix van theorie en sport. En we doen ook veel leuke dingen zoals zwerfkamp en een watersportkamp.

Dani

In de praktijk

De beste manier om uit te vinden of je toekomstige beroep bij je past, is door stage te lopen. Praktijkervaring binnen en buiten de opleiding staat bij ons centraal! Zo hebben studenten via ons leerbedrijf Usport in de afgelopen jaren geholpen bij evenementen als het WK Beachvolleybal, de Koningsspelen en sportdagen.

Locatie

Sportacademie Utrecht

Burgemeester Norbruislaan 674
Utrecht

studiekeuze@mboutrecht.nl

+31 (0) 6 25705051 (WhatsApp)

Kom je langs?