Sportacademie Utrechtsportacademie utrecht

Waarom Sportacademie Utrecht?

Is sport je hobby, of méér nog dan dat? Zit jij goed in je vel en werk je graag aan je conditie? Ben jij bereid je in te spannen voor een gezonde samenleving? Dan zou je misschien eens moeten nadenken over een toekomst in de sportwereld. Kies je voor de sportwereld, dan zien we je bijvoorbeeld terug bij een fitnesscentrum, sportclub of in de recreatiebranche waar je mensen stimuleert om een gezond en actief leven te leiden.

De opleidingen van de Sportacademie Utrecht

  • Sport- en bewegingsbegeleider (Niveau 2)
    Tijdens de opleiding Sport- en bewegingsbegeleider leer je hoe je (onder leiding van een sport- en bewegingsleider of sport- en bewegingscoördinator) kunt assisteren bij allerlei sport- en bewegingsactiviteiten.
  • Sport- en bewegingsleider (Niveau 3)
    Tijdens de opleiding Sport- en Bewegingsleider leer je in theorie en vooral ook praktijk, hoe je zelf sport- en bewegingsactiviteiten kunt aanbieden. Ook leer je hoe je mensen kunt helpen en coachen bij de meest uiteenlopende sporten.
  • Sport- en bewegingscoördinator (Niveau 4)Tijdens de opleiding Sport- en Bewegingscoördinator leer je dan alles wat nodig is om sport- en bewegingsactiviteiten aan te bieden en de deelnemers te begeleiden. Je bent na je opleiding breed inzetbaar in de sportbranche.

Website Sportacademie Utrecht

De Sportacademie Utrecht heeft een eigen website.

Locatie Sportacademie Utrecht

Grebbeberglaan 11
3527 VX Utrecht
Tel: 030 – 28 15 100

 

Sportacademie van MBO Utrecht bij Fit op 6 van SBS6

Jochem (Sport- en bewegingscoördinator) over MBO Utrecht