Aanmelden tijdens de zomervakantie

In de zomervakantie (29 juli tot 23 augustus) is MBO Utrecht op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bereikbaar voor vragen over aanmelden en plaatsen. Je kunt ons appen, bellen en mailen:

Kennismakingsdag woensdag 28 augustus

Heb jij je aangemeld tijdens de zomervakantie? Als jij deel A van je Digitaal Doorstroomdossier hebt ingeleverd, nemen wij je aanmelding in behandeling. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismaking op 28 augustus vanaf 10.00- 16.00 uur op de Australiëlaan 23 in Utrecht.

Plaatsingsdag vrijdag 30 augustus

Nadat je op 28 augustus het kennismakingsgesprek hebt gehad en je voorlopig bent geplaatst, verwachten we je op vrijdag 30 augustus op onze plaatsingsdag op de Australiëlaan 23 in Utrecht. Tijdens de plaatsingsdag regelen we een aantal belangrijke zaken. Pas wanneer deze zaken afgerond zijn ben je definitief geplaatst op de opleiding van jouw keuze. Houd deze datum dus vrij!

Op de plaatsingsdag:
  • Wordt er een foto van je gemaakt voor je schoolpas;
  • Lever je de onderwijsovereenkomst in;
  • Ontvang je de leermiddelenlijst en meer informatie over de start van het schooljaar.

Testdag sport woensdag 28 augustus

Heb jij je aangemeld voor een sportopleiding? Op woensdag 28 augustus is de testdag Sport op de Grebbeberglaan 11 in Utrecht.

Auditie Dans vrijdag 30 augustus.

Heb jij je aangemeld voor de opleiding Danser? Op vrijdag 30 augustus om 12.00 uur is de laatste auditie van Dans op de Columbuslaan 540 in Utrecht.

Start schooljaar

Heb je vragen over de start van het nieuwe schooljaar? Bijvoorbeeld over de introductieweek of eerste lesdag. Check onze speciale pagina.