De Twijfellijn

Moet jij nog een studie kiezen, maar heb je geen idee wat je wil gaan doen? Dat is maar al te goed te begrijpen en je bent zeker niet de enige. Maar niet getreurd: op deze pagina vind je de ‘Twijfellijn’. Wij helpen jou een eindje op weg om alsnog een goede studiekeuze te maken.
👉Appen met studenten: schakel de hulplijn in!
📱 Meteen appen met MBO Utrecht!
🎥 Onze studiekeuzehulp Click!
🏫 Rondleidingen: zie de binnenkant van MBO Utrecht!

Appen met studenten: schakel de hulplijn in!

De tijd begint nu toch wel een beetje te dringen, maar zoveel opleidingen om uit te kiezen. Misschien heb je nog helemaal geen idee, en wil je juist iemand spreken die een van de opleidingen doet waarin jij interesse hebt?

Dan hebben wij goed nieuws, want wij geven jou de mogelijkheid om direct met studenten te appen. Je kan vragen stellen over de opleiding, de sfeer op school en hoeveel lessen je hebt. Klik om je aan te melden.

Stel jouw vragen bijvoorbeeld aan:

Kan je niet wachten om met een student in gesprek te komen en wil je ons nu meteen bereiken? Dat kan gewoon. Tijdens schooldagen zitten we voor je klaar om al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Zie je dat wel zitten? Klik dan hier!

Onze studiekeuzehulp Click!

Het is natuurlijk een lastige periode om een goede studiekeuze te maken. Er zijn alleen maar online Open Dagen en alles wordt vooral vanaf de computer georganiseerd. Op die manier kan je moeilijk een indruk krijgen van een opleiding of een school.

Op pad geweest

Daarom zijn onze Insiders (studenten van MBO Utrecht) het afgelopen jaar met de camera voor jullie op pad geweest om alles vast te leggen. Van stage lopen, tot de binnenkant van een klaslokaal. Overal is de camera geweest. Wil je een goede indruk krijgen van jouw opleiding? Check dan onze interactieve app: CLICK!

Wij zijn met de camera voor jou op pad geweest door de scholen, lokalen en praktijklocaties om een goed beeld te geven hoe MBO Utrecht aan de binnenkant eruit ziet. Maar wil je de school met eigen ogen bekijken? Dan kun je je deze maand nog opgeven voor de laatste rondleidingen bij MBO Utrecht.

Insiders van MBO Utrecht

Rondleidingen: zie de binnenkant van MBO Utrecht

We vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze kunt maken. Daarom heten onze docenten en studenten je graag welkom op onze school en nemen zij je mee voor een rondleiding door het gebouw. Daarna is er tijd om al je vragen te stellen.

Check snel of de opleiding van jouw keuze ook een rondleiding aanbiedt en geef je op!

Opgeven rondleidingen

Ben je eruit gekomen? Meld je dan aan!

Hebben we je kunnen helpen met de Twijfellijn en ben je zover om je aan te melden? Wat tof. In deze video leggen we uit hoe het aanmelden bij MBO Utrecht gaat. Check hier het overzicht van onze opleidingen.

Aanmelden opleiding