Diploma in the pocket

Wat kun je doen met een MBO Utrecht diploma op zak? De meeste studenten kiezen ervoor om door te studeren (mbo of hbo) of te gaan werken. Welke vervolgstudie zij kiezen of waar ze gaan werken hangt natuurlijk af van welke opleiding ze hebben afgerond.

Wij zijn altijd razend nieuwsgierig waar onze studenten voor kiezen, dus vroegen wij aan een paar studenten: “Jij hebt je diploma in the pocket, en nu?”

Leuk weetje: dit schooljaar (2018/2019) haalden ruim 900 studenten hun diploma bij MBO Utrecht!

 

Mijn tijd bij MBO Utrecht was fantastisch. Door het kleinschalige onderwijs is er veel persoonlijk contact met docenten en studenten. Er is veel aandacht, als er zaken niet goed gaan, maar ook wanneer het wel goed gaat. Heel belangrijk!  Lees hier meer over de tijd van Rashid bij MBO Utrecht.

Rashid

Hierbij het verhaal van Loes, die een contract kreeg bij het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Haar droom komt uit: als verpleegkundige aan de slag EN intern een hbo-opleiding volgen. Wij zijn trots op Loes, gefeliciteerd!

Loes

Ik liep stage bij een sportschool en creëerde daar mijn eigen baan als clubmanager. Het was een mooie tijd bij MBO Utrecht, maar ik heb nu even heel veel zin om klaar te zijn met school. Lees het hele verhaal van Enzo hier.

Enzo