Eerste opnames voor video Academie voor Horeca en Toerisme geslaagd

Het Marketing & Communicatie Bureau van MBO Utrecht werkt in samenwerking met de Academies de komende maanden aan de totstandkoming van promovideo’s. In deze video’s moet de vraag: ‘waarom zou een student voor deze Academie moeten kiezen?’ worden beantwoordt. Klinkt makkelijker dan het is, want laat alles wat je in huis hebt maar eens zien in slechts 3 minuten…

De Academie voor Horeca en Toerisme ging vorige week de uitdaging aan. Na alle voorbereidende gesprekken, het opstellen van een script en het om de lessen heen plannen van alle interviews met studenten en docenten kon er dan eindelijk worden gefilmd.

Ben je al nieuwsgierig? Je nog even geduld hebben! Binnenkort volgt eerst nog een tweede draaidag waarbij twee studenten die op dit moment stage lopen worden gefilmd. Daarna volgt het montageproces.

De montage van video van de Utrechtse Zorgacademie is op dit moment in klaar. De Utrechtse Dansacademie heeft aanstaande dinsdag hun eerste draaidag. Verder zijn ook de Academie voor Techniek en de Eventacademie op dit moment druk met maken van een script.

Tot slot nog een leuk feitje; de muziek die bij alle video’s gebruikt wordt is gemaakt door studenten van de Herman Brood Academie.

Filmen

 

 

Filmen

 

 

Filmen

 

 

Filmen

 

Filmen

 

Filmen

 

 

Deel deze pagina: