Leerjaar 1 Dansacademie

Introductieweek

Het UDA Introductiekamp 2015-2016. zal plaatsvinden op  24 en 25 augustus in De Glind. We starten in Utrecht waar wij jou verwachten om 10.00 uur op de locatie Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 11 te Utrecht. Mocht je vertraging hebben, bel dan Lisa Godee (mobiel: 06-48526807).  Van hieruit zullen we per touringcar vertrekken naar conferentiecentrum ‘De Glind’, Postweg 65, De Glind, en gaan we van start met het introductiekamp.

Voor eten, drinken en slaapplekken wordt gezorgd. Alleen moet je nog wel wat spullen zelf mee nemen. Noodzakelijke spullen zijn:
–  Slaapspullen (slaapzak, kussenhoes en hoeslaken)
–  Toiletspullen
–  Handdoek
–  Flesjes water
–  Gemakkelijk zittende kleding
–  Danskleding
–  Sportkleding die vies mag worden en buiten/sportschoenen
–  Zaklamp
–  Verzekeringspas en identiteitskaart

Je bent zelf verantwoordelijk voor je meegenomen spullen, dus houd rekening met wat je aan waardevolle spullen meeneemt. Waardevolle spullen worden niet in bewaring genomen, door de leiding. Zorg voor een goed slot op jouw koffer.

Het programma houden we nog even verborgen voor jullie, maar het zal een programma vol kennismaken, dans en gezelligheid zijn. Wees er op voorbereid dat je niet goed bereikbaar bent via mobiele telefoon, vanwege de activiteiten.  Mocht er ergens rekening mee gehouden moeten worden i.v.m. een allergie, vegetarisch dieet of medicijngebruik, geef dit dan van tevoren aan bij Lisa Godee (lisaballerina@live.nl). Ook voor andere vragen mag je een mailtje sturen.

We verwachten op vrijdag 25 augustus rond 14.30 uur te vertrekken van ‘De Glind’ naar station Amersfoort, om van daaruit naar huis te gaan.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en op 24 augustus samen een mooi begin te maken van de start van jouw studie aan de Utrechtse Dansacademie.

Kosten leermiddelenpakket

25495 BOL – Artiesten (Danser)            € 320,-

Aanschaf laptop

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (m.u.v. entree opleidingen) met een laptop welke je dus ook verplicht dient aan te schaffen. Kijk voor de specificaties van jouw opleiding op laptop.mboutrecht.nl

Bereikbaarheid zomervakantie

Heb je in de zomervakantie toch nog vragen? Wij zijn de hele vakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op deze pagina kun je zien op welke manieren je ons kunt bereiken.

Deel deze pagina: