Leerjaar 1 Gooise Zorgacademie – verpleegkunde

Introductieweek

 

In augustus 2016 start de opleiding voor Mbo-Verpleegkundige (VVT) waarvoor je bent aangemeld. De opleiding start in week 34 . De eerste week is een introductieweek. In deze week ga je op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag naar school. Vanaf week 35 (29 augustus) is maandag de lesdag. Wij verwachten je op 23 augustus om 9.00 uur op de Stationsstraat 2 in Hilversum. De ontvangst is in de kantine van de school. Je kunt je bij aankomst melden bij de receptie.

De eerste dag staat in het teken van kennismaking met de docenten en met groepsgenoten. Verder wordt informatie gegeven over de opleiding en starten de eerste lesactiviteiten.

 

 

Leermiddelen

Lijst met informatie over de leermiddelen

Als bijlage ontvang je de leermiddelenlijst. Het boek Traject V&V Het verpleegplan niveau 4 is pas leverbaar vanaf 31-7-2016.Voor de werkboeken praktijkvorming (Consortium) ontvang je een activatiecode. Bij de eerste keer inloggen (activeren) betaal je € 40,00.

Let op:

Er zijn 2 mogelijkheden:
– je bent zelf verantwoordelijk om leermiddelen te bestellen
– óf je overlegd met je werkgever.

Bereikbaarheid zomervakantie

Heb je in de zomervakantie toch nog vragen? Wij zijn de hele vakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op deze pagina kun je zien op welke manieren je ons kunt bereiken.

Deel deze pagina: