Leerjaar 1 Sport

Introductieweek

We starten het jaar standaard met de intro-dagen. De intro-dagen zijn van 23 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. Het thema van deze week is het 10 jarig bestaan van de opleiding Sportacademie Utrecht. In deze dagen ga je kennis maken met je klasgenoten, de medestudenten, de docenten, de opleiding, Utrecht zelf, de omgeving en met veel verschillende leuke sporten.

Op dinsdag 23 augustus verwachten we je om 10 uur op Grebbeberglaan 11, 3527 VX te Utrecht. Het programma is elke dag anders hierdoor zijn er ook per dan andere begin en eind tijden, deze liggen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Er zullen verschillende activiteiten gaan plaats vinden rondom de school, in de school en in de binnenstad van Utrecht, hiervoor is ook als bijlagen een paklijst toegevoegd.

Dinsdag 23 augustus begint om 10 uur. Je bent dan omgekleed en staat in sportkleding in de zaal op de 3e etage (waar je ook de intake hebt gehad).

Voor vragen of extra informatie over de intro dagen mogen jullie ons altijd bellen, appen, postduiven sturen, rooksignalen maken of mailen op:
300726@student.mboutrecht.nl           06- 21 84 70 14                    Marnix Janssen
306517@student.mboutrecht.nl           06- 14 41 54 05                     Myrthe Gerringa

Voor informatie en beelden van eerdere intake dagen kun je terecht op onze Facebook pagina, die zal te vinden zijn op naam van Sportacademie Utrecht. We hopen jullie fris en fruitig na de vakantie allemaal te zien, wij hebben er in ieder geval super veel zin in!

Kosten leermiddelenpakket

23163 BOL – Sport en Bewegen € 232,-
25415 BOL – Sport en Bewegen (Sport- en bewegingsleider) € 222,-
25500 BOL – Dienstverlening (Medewerker sport en recreatie) € 181,-

Aanschaf laptop

Wat betreft komend schooljaar is het belangrijk dat je in het bezit bent van een laptop die voldoet aan de volgende eisen: (het hoeft geen nieuw aangeschafte laptop te zijn).

  • Geschikt voor WiFi.
  • Officepakket is geen noodzaak, deze kan ook worden verkregen met de Officeaccount die actief wordt zodra je de opleiding start.
  • Verder moet de laptop in goede staat zijn, zodat je hier tijdens de lessen en ook toetsen geen hinder van ondervindt.

Een tablet of ander device blijken geen handig middel te zijn voor de werkwijze die wij hanteren op de Sportacademie. Kijk voor de specificaties van jouw opleiding op laptop.mboutrecht.nl

Bereikbaarheid zomervakantie

Heb je in de zomervakantie toch nog vragen? Wij zijn de hele vakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op deze pagina kun je zien op welke manieren je ons kunt bereiken.

Deel deze pagina: