Leerjaar 1 ICT

Introductieweek

Jullie worden op maandag 22 augustus 2016 om 13.30 uur in de schoolzaal verwacht.

Je kunt je fiets of bromfiets plaatsen in de fietsenstalling onder het gebouw van Australiëlaan 25 (vlak naast het gebouw van de Academie voor Techniek).

Na een woord van welkom door de heer A. Kruijsse (teammanager ICT), gaan de klassen onder leiding van de Studieloopbaanbegeleider (SLB’er) naar een lokaal.
Op dinsdag 23 augustus 2016 starten er een paar geweldige introductiedagen! Na deze dagen starten we volgens de planning die je van je SLB’er ontvangt.

Kosten leermiddelenpakket

23088 BOL – Applicatieontwikkeling € 30,-
23089 BOL – ICT- en mediabeheer € 69,-
25191 BOL – ICT support (Medewerker beheer ICT) € 69,-
25192 BOL – ICT support (Medewerker ICT) € 69,-

Informatie aanschaf laptop

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (m.u.v. entree opleidingen) met een laptop welke je dus ook verplicht dient aan te schaffen. Kijk voor de specificaties van jouw opleiding op laptop.mboutrecht.nl

Bereikbaarheid vakantie

Vanaf 22 augustus 2016 kun je voor vragen aan het secretariaat terecht bij S. Cramer, telefoonnummer 030 2815186 voor ICTA tot dan via wal@mboutrecht.nl

Heb je voor 22 augustus toch nog vragen? Wij zijn de hele vakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op deze pagina kun je zien op welke manieren je ons kunt bereiken.

Boeken bestellen bij van Dijk

Als je bij één van de Academies van MBO Utrecht een opleiding volgt, heb je natuurlijk boeken en andere leermiddelen nodig.

De boeken en digitale leermiddelen van jouw opleiding bij MBO Utrecht kun je online bestellen bij Van Dijk EducatieHier vind je op één plek het overzicht van de te bestellen leermiddelen en zie direct je welke uitvoering of uitgave je nodig hebt.  Je bent uiteraard niét verplicht om je boeken en leermiddelen via Van Dijk te bestellen.

Je kunt handmatig je school en opleiding kiezen, waarna je je boekenlijst kunt bestellen. Je kunt ook direct je pakketnummer invullen.

Het bestellen via vandijk.nl biedt jou een aantal voordelen:

  • je hebt altijd de juiste leermiddelen, de lijsten zijn opgesteld samen met MBO Utrecht;
  • je koopt al je leermiddelen snel en gemakkelijk op één centrale plek;
  • je kunt boeken terugverkopen aan Van Dijk Educatie;
  • je licenties voor digitale leermiddelen staan na het bestellen overzichtelijk bij elkaar klaar op 1 plek.

 

Deel deze pagina: