Leerjaar 1 Techniek

Introductieweek

Jullie worden op maandag 22 augustus 2016 om 13.00 uur  in de schoolzaal van Columbuslaan 540 verwacht. Je kunt je fiets of bromfiets plaatsen in de fietsenstalling onder het gebouw van Australiëlaan 25 (vlak naast het gebouw van de Academie voor Techniek).

Na een woord van welkom door de heer C. de Vries (teammanager Techniek), gaan de klassen onder leiding van de Studieloopbaanbegeleider (SLB’er) naar een lokaal.
Op dinsdag 23 augustus 2016 starten er een paar geweldige introductiedagen! Na deze dagen starten we volgens rooster.

Kosten leermiddelenpakket

23053 BOL – Middenkader bouw en infra € 0,-
25104 BOL – Middenkader bouw en infra (Middenkaderfunctionaris Bouw) € 0,-
25297 BOL – Middenkader Engineering (Technicus engineering) € 385,-

Informatie aanschaf laptop

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (m.u.v. entree opleidingen) met een laptop welke je dus ook verplicht dient aan te schaffen. Kijk voor de specificaties van jouw opleiding op laptop.mboutrecht.nl

Bereikbaarheid zomervakantie

Heb je in de zomervakantie toch nog vragen? Wij zijn de hele vakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op deze pagina kun je zien op welke manieren je ons kunt bereiken.

Boeken bestellen bij van Dijk

Als je bij één van de Academies van MBO Utrecht een opleiding volgt, heb je natuurlijk boeken en andere leermiddelen nodig.

De boeken en digitale leermiddelen van jouw opleiding bij MBO Utrecht kun je bestellen bij Van Dijk Educatie, via vandijk.nlHier vind je op één plek het overzicht van de te bestellen leermiddelen en zie direct je welke uitvoering of uitgave je nodig hebt.  Je bent uiteraard niét verplicht om je boeken en leermiddelen via Van Dijk te bestellen.

Je kunt handmatig je school en opleiding kiezen, waarna je je boekenlijst kunt bestellen. Je kunt ook direct je pakketnummer invullen.

Het bestellen via vandijk.nl biedt jou een aantal voordelen:

  • je hebt altijd de juiste leermiddelen, de lijsten zijn opgesteld samen met MBO Utrecht;
  • je koopt al je leermiddelen snel en gemakkelijk op één centrale plek;
  • je kunt boeken terugverkopen aan Van Dijk Educatie;
  • je licenties voor digitale leermiddelen staan na het bestellen overzichtelijk bij elkaar klaar op 1 plek.

 

Deel deze pagina: