Leerjaar 3 Verzorgende-IG

Introductieweek

Volgend schooljaar zien wij jou graag terug in het leerjaar 3 van de opleiding Verzorgende IG aan de Utrechtse Zorgacademie. Hieronder een aantal belangrijke gegevens voor de start van het nieuwe schooljaar.

Eerste schooldag: Maandag 29 augustus 2016 vanaf 10.00 uur
Groep: 3014A
Studieloopbaanbegeleider: Dineke van der Ven
Lesdagen tijdens school: Vier dagen per week. Vrije dag is nog niet bekend.
Lesdagen tijdens stage: Dinsdag, Woensdag
Stage: Week 45 t/m 24
Vakanties: Week 42, 52,1, 9, 17,18.
Terugkomweek school: Week 14 2017

Het inhoudelijke rooster volgt op de eerste schooldag. Voor inhoudelijk vragen kun je met Dineke contact opnemen vanaf week 33.

 

Aanschaf laptop

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (m.u.v. entree opleidingen) met een laptop welke je dus ook verplicht dient aan te schaffen. Kijk voor de specificaties van jouw opleiding op laptop.mboutrecht.nl

Bereikbaarheid zomervakantie

Heb je in de zomervakantie toch nog vragen? Wij zijn de hele vakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op deze pagina kun je zien op welke manieren je ons kunt bereiken.

Boeken bestellen bij van Dijk

Als je bij één van de Academies van MBO Utrecht een opleiding volgt, heb je natuurlijk boeken en andere leermiddelen nodig.

De boeken en digitale leermiddelen van jouw opleiding bij MBO Utrecht kun je bestellen bij Van Dijk Educatie, via vandijk.nlHier vind je op één plek het overzicht van de te bestellen leermiddelen en zie direct je welke uitvoering of uitgave je nodig hebt.  Je bent uiteraard niét verplicht om je boeken en leermiddelen via Van Dijk te bestellen.

Je kunt handmatig je school en opleiding kiezen, waarna je je boekenlijst kunt bestellen. Je kunt ook direct je pakketnummer invullen.

Het bestellen via vandijk.nl biedt jou een aantal voordelen:

  • je hebt altijd de juiste leermiddelen, de lijsten zijn opgesteld samen met MBO Utrecht;
  • je koopt al je leermiddelen snel en gemakkelijk op één centrale plek;
  • je kunt boeken terugverkopen aan Van Dijk Educatie;
  • je licenties voor digitale leermiddelen staan na het bestellen overzichtelijk bij elkaar klaar op 1 plek.

 

Deel deze pagina: