Leerjaar 1 Secretariële opleidingen

Introductieweek

Op dinsdag 23 augustus 2016 word je om 10.00 uur verwacht in de aula van ons gebouw aan de Australiëlaan 23 voor een klassikale kennismakingsbijeenkomst voor alle studenten van leerjaar 1 en hun studieloopbaanbegeleider(s).

Woensdag 24 augustus 2016 is een introductiedag voor leerjaar 1 op Fort Vechten van 09.00 tot 15.30 uur. Wij vertrekken van school, je moet om 08.45 uur op school aanwezig zijn.

Op donderdag 25 en/of vrijdag 26 augustus 2016 vinden er individuele kennismakingsgesprekken met je studieloopbaanbegeleider plaats. Meer informatie hierover ontvang je nog.

Het onderwijsprogramma start op maandag 29 augustus 2016.

Kosten leermiddelenpakket

25150 BOL – Ondersteunende administratieve beroepen (Medewerker secretariaat en receptie) € 155,-
25151 BOL – Secretariële beroepen (Managementassistent/directiesecretaresse) € 155,-
25152 BOL – Secretariële beroepen (Secretaresse) € 155,-

Aanschaf laptop

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (m.u.v. entree opleidingen) met een laptop welke je dus ook verplicht dient aan te schaffen. Kijk voor de specificaties van jouw opleiding op laptop.mboutrecht.nl

Bereikbaarheid zomervakantie

Heb je in de zomervakantie toch nog vragen? Wij zijn de hele vakantie bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op deze pagina kun je zien op welke manieren je ons kunt bereiken.

Boeken bestellen bij van Dijk

De studieboeken en digitale leermiddelen kun je online bestellen via internet bij Van Dijk Educatie. Heb je een pakketnummer ontvangen dan kun je dat gebruiken. Heb je geen pakketnummer dan kan het ook op de volgende manier. Klik op bestel direct boekenpakket / kies Utrecht / Kies MBO Utrecht Secretariële Opleidingen 2016-2017 / kies daarna jouw klas. De boeken worden naar jouw huisadres gestuurd.

Het bestellen via vandijk.nl biedt jou een aantal voordelen:

  • je hebt altijd de juiste leermiddelen, de lijsten zijn opgesteld samen met MBO Utrecht;
  • je koopt al je leermiddelen snel en gemakkelijk op één centrale plek;
  • je kunt boeken terugverkopen aan Van Dijk Educatie;
  • je licenties voor digitale leermiddelen staan na het bestellen overzichtelijk bij elkaar klaar op 1 plek.

 

Deel deze pagina: