Een geslaagde introductieweek van alle eerstejaars studenten!

Introductieweek MBO Utrecht

Vorige week namen alle eerstejaars studenten deel aan de introductieweek! Elke academie had natuurlijk een eigen programma. Benieuwd naar de activiteiten die plaatsvonden? Hieronder een kort overzicht.


Academie voor Horeca en Toerisme

Dat waren nog eens gezellige introductiedagen voor alle eerstejaars studenten van de Academie voor Horeca en Toerisme! Na een eerste kennismaking begaven zij zich richting de stad voor een spel, om vervolgens te gaan picknicken. Actiever (en misschien ook wel wat spannender) werd het pas echt toen studenten het water op gingen in een kano.

HoTo

Academie voor Techniek
Begin de dag goed en gezond! Een croissantje, een eitje, wat vers fruit erbij en natuurlijk een goed glas jus d’orange. Onze eerstejaars studenten van de Academie voor Techniek hadden zich al vroeg in de ochtend verzameld voor een ontbijtje bij de Ikea.

Introductieweek MBO Utrecht

ICT Academie
Het ontbijtje van de Ikea was ook de ICT Academie niet ontgaan. Ook zij namen hun eerstejaars studenten mee!

Introductieweek MBO Utrecht

Herman Brood Academie
Een mooie en fijne ontmoeting voor alle nieuwe studenten van de Herman Brood Academie. Na activiteiten zoals The Wall of love en speeddaten was het ijs gebroken en waren alle elementen voor een grote nieuwe familie aanwezig! #onebighappyfamily #goodvibes #musicconnects

Introductieweek MBO Utrecht

Event Academie
Eerstejaars studenten van de Event Academie stapten met z’n allen de bus in op weg naar de Efteling. Een gezellig dag volgde!

Introductieweek MBO Utrecht

Sportacademie Utrecht
Alle eerstejaars studenten van de Sportacademie Utrecht beleefden een (hoe kan het ook anders) actieve en sportieve introductieweek. Een prachtige omgeving, goed gezelschap, genoeg activiteiten én het zonnetje.. dat moet wel een geslaagde introductieweek zijn geweest!
Introductieweek MBO Utrecht

Utrechtse Dansacademie
Rek en Strek! Alle mogelijke spieren werden in werking gezet bij alle eerstejaars studenten van de Utrechtse Dansacademie. Of ze ervan hebben genoten? Jazeker!
Introductieweek MBO Utrecht

Utrechtse Zorgacademie 
Eerstejaars studenten van de Utrechtse Zorgacademie maakten samen een smoelenboek. Zij interviewden elkaar én de docenten. De perfecte manier om elkaar te leren kennen!
Introductieweek MBO Utrecht

 

Deel deze pagina: