Studenten van de Event academie organiseren reis naar Ethiopië voor kinderen met een beperking

Events&Go MBO Utrecht Event academie

Een mooi voorbeeld van ondernemende studenten. Events&Go, opgericht door vier studenten: Simone Spaans, Lizan Boerhof, Wies Bekker en Doris Hoefnagels organiseert een reis naar Ethiopië.

Het viertal dat momenteel studeert aan de Eventacademie wist in samenwerking met Respo International, reis-en projectorganisatie The Ethiopia Xperience en de Ethiopische stichting Dires for Development een plan op te zetten voor een reis naar Ethiopië. En, ze gaan niet alleen; ze nemen elf enthousiaste studenten van de Utrechtse Zorgacademie en Sportacademie Utrecht mee.

Deelnemers van de reis vertrekken op 18 oktober 2015 richting de hoofdstad Addis Ababa en zullen op 31 oktober weer terugkeren naar Nederland. Wat staat er op de agenda? Tijdens het verblijf in Ethiopië zullen de studenten diverse scholen, projecten en andere aan het vakgebied gerelateerde organisaties en instellingen bezoeken. Zo zullen de studenten van de Utrechtse Zorgacademie zich inzetten voor kinderen en jongeren met verschillende beperkingen. Reisorganisatie Landstede Buitengewoon Reizen is verantwoordelijk voor het hele reisprogramma.

Ondertussen zijn alle voorbereidingen nog in volle gang en zijn de vier studenten ook in hun vrije tijd druk bezig met de organisatie van deze reis waarbij ze gelukkig veel hulp van hun docenten krijgen.

Vorige week stond er een teambuildingsuitje op de planning, zodat iedereen elkaar beter kon leren kennen en alvast de sfeer kon proeven. Op 4 oktober 2015 is er een benefietavond georganiseerd voor familie, vrienden, kennissen en (potentiële) sponsoren.

Wilt u dit initiatief financieel ondersteunen?
Voor eventuele sponsor mogelijkheden kunt u mailen naar eventsandgo@gmail.com of bellen naar 06-11334554.

Benieuwd naar dit ambitieuze viertal en hun verdere plannen?
Check de Facebook pagina voor meer informatie!

Deel deze pagina: