Feestelijke uitreiking MBO Card 2017

Alle studenten van MBO Utrecht hebben vanaf 1 januari 2017 recht op een gratis MBO Card. Hiermee krijgen ze korting op films, concerten, theater en musea.
Op 19 december werd de eerste MBO Card van 2017 uitgereikt. Rudolf en een groep Kerstmannen haalden eerst alle studenten op uit hun lokalen. Na een rap over de MBO Card van eerstejaars Sigrel Burnet (Event Academie) gaf Margreet Rookmaker (voorzitter College van Bestuur) de eerste kaart uit aan de voorzitter van de studentenraad, Dervis Dogan. “Op de middelbare school kreeg je een CJP-pas. Goed dat dit is doorgetrokken naar het mbo,” zegt Dervis.

MBO Card, MBO Utrecht

CJP en JOB
Sinds 2016 krijgen mbo-studenten een MBO-Card. Dit is een initiatief van CJP in samenwerking met JOB (Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs). Beide organisaties waren op 19 december aanwezig bij de uitreiking van de eerste MBO Card van 2017. Wij vinden het goed dat studenten kortingen krijgen op verschillende culturele activiteiten, ik weet zeker dat ze hier blij mee zijn,” vertelt Thijs Tempel (bestuurslid JOB). Ook Marije Kuijs (CJP) is erg enthousiast over de uitreiking. “Het CJP wordt er heel blij van dat MBO Utrecht dit zo oppakt.”

MBO Card, MBO Utrech

Voordeel MBO Card
De MBO Card geeft korting op films, concerten, dans en musea. Als de studenten hun pas vóór 1 januari 2017 via www.mbocard.nl activeren, maken ze ook nog eens kans op mooie prijzen. De top 5 kortingen volgens CJP zijn bioscopen, musicals, musea zoals Beeld en Geluid, concerten in Paradiso, Tivoli Vredenburg, De Melkweg en kortingen in diverse winkels.

MBO Card, MBO Utrecht

Deel deze pagina: