De Herman Brood Academie van MBO Utrecht, introduceert HBA Short

Is voor jou een toekomst in de muziekindustrie weggelegd, maar heb je geen tijd om een volledige mbo-opleiding te doen? Of ken je iemand anders met deze ambitie? Dan heeft de HBA goed nieuws voor je, want zij introduceren HBA Short.

Zes modules
Met ingang van maart 2015 starten op de Herman Brood Academie (onder de naam HBA Short) zes korte modules: Ableton Live, Logic Pro X, Songwriting, Lichttechniek basis, Live geluidstechniek basis en Professionaliseer je Act. Deze modules zijn afgeleid van de drie succesvolle opleidingen die de HBA biedt: Artiest popmuziek, Music Industry Professional en Podium/studiotechniek. De modules worden aangeboden in de avonduren en richten zich op mensen met een passie voor muziek, voor en achter de schermen. De docenten van HBA Short zijn tevens werkzaam bij de HBA en actieve spelers in het werkveld van de muziekindustrie. Een unieke mogelijkheid om in korte tijd veel te leren over een specifiek werkveld binnen de muziekindustrie.

Persoonlijk advies of meer informatie?

Voor meer informatie kun je op dinsdag en donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met Tijs Keverkamp op telefoonnummer 030-2330556. Je kunt ook mailen naar tijs@hermanbroodacademie.nl.

Meer informatie: http://tinyurl.com/HBAshort

hbashort

Deel deze pagina: