MBO Utrecht in actie op de regionale kampioenschappen zaalvoetbal

Sport op website 2Sport op websiteSport op website 3

 

Op 27 maart werd in de sporthal Galgenwaard de regionale zaalvoetbalkampioenschappen gehouden. De winnaar van dit toernooi is de vertegenwoordiger van de regio Utrecht. De sportacademie Utrecht was goed vertegenwoordigd met drie teams, een damesteam en twee herenteams.

De dames speelde een volledige competitie en hadden aan het eind van de dag 2 punten meer dan hun  directe tegenstanders van de sportacademie Amersfoort en mochten zich winnaar noemen.

Bij de heren was het nog spannender, allebei de teams mochten zich na de eerste wedstrijden poulewinnaar noemen en gingen door naar de halve finale.

In de halve finale kwamen beide teams van de sportacademie tegen elkaar uit, voordeel was wel dat we in ieder geval in de finale stonden. Alleen hadden we graag in de finale tegen elkaar gespeeld, jammer.

De finale ging, hoe ironisch, tussen de sportacademie Utrecht en sportacademie Amersfoort. Na een zinderende wedstrijd werd er uiteindelijk met 2-1 verloren. Zo zijn de prijzen keurig verdeeld tussen Amersfoort en Utrecht.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, met 1 kampioen, een 2e plaats en een gedeelde 3e plek. Op 16 april zullen de dames de eer van de Sportacademie verdedigen en meedoen aan de landelijke finale in Amsterdam.

Deel deze pagina: