MBO Utrecht kiest Talent van de maand

Dinsdag 15 maart was het zover, MBO Utrecht koos voor het eerst het Talent van de maand. De 18-jarige Wail N’Aimi kreeg in het bijzijn van zijn ouders, zijn zus, zijn voormalige SLB’ers, docenten en medestudenten een wisselbeker, oorkonde en een cadeaubon. Vanaf nu wordt er elke maand een andere student van één van onze opleidingen op feestelijke wijze in het zonnetje gezet. Dit gebeurt als zij op een bijzondere manier uitblinken.

Topper
“Eigenlijk zijn hier vandaag alleen maar toppers, want iedereen heeft net het eerste examen achter de rug. De winnaar Wail is het levende bewijs van een echte doorzetter. Ook als het een keertje tegenzit, geeft hij niet op. Hij haalde zijn diploma van de Entree-opleiding binnen zes maanden. Nu doet hij sinds februari 2016 een niveau 2 opleiding bij de ICT-Academie. Ons Talent van de maand heeft doorzettingsvermogen, werkt doelgericht, is hulpvaardig, betrouwbaar en iemand met een groot inlevingsvermogen. De jury vindt dat hij deze prijs verdiend heeft door niet alleen te dromen maar door te werken aan zijn dromen”, zegt SLB’er Marjolein Brits.

ICT-opleiding
Wail is erg blij met de onderscheiding. “Ik vind het fijn dat mijn ouders en zus trots op mij zijn. Ze zien dat ik mijn best heb gedaan. Ik heb de Entree-opleiding in zes maanden behaald. Ik wil later netwerkbeheerder worden bij een bedrijf, want ik houd ervan om met pc’s te werken. Dat is mijn grote passie. Ik leer op deze opleiding zoveel over elektronica. De Entree-opleiding is goed te doen. Ik denk dat je je doel bereikt als je je best doet”.

Talent van de maand, MBO Utrecht

Deel deze pagina: