MBO Utrecht Uitblinker 2013: Elise van Wiggen

 

elise

Even voorstellen: onze MBO Utrecht Uitblinker 2013: Elise van Wiggen van de Academie voor Techniek! Elise staat haar mannetje als vrouw in de bouw van de hoogste woontoren in Den Bosch. Niet alleen is Elise ‘one of the guys’ met koffie in de bouwkeet, maar ze draait haar hand ook niet om voor een paar meter beton storten of prefab stellen.

Tijdens haar stage is Elise uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd collega op de bouwplaats en gepromoveerd van werkvoorbereider naar uitvoerder. Kortom, een mooi voorbeeld van een dame, met bouwhelm,  in de techniek. Haar docenten vinden Elise een geweldige ambassadeur en promotor voor de opleidingen bouw en techniek.  Elise hoopt met haar nominatie van uitblinker veel jonge meiden te inspireren!

Elise vertegenwoordigt MBO Utrecht op het landelijke uitblinkersgala. Iedereen kan stemmen op Elise tot en met 2 oktober aanstaande. Uit de tien Uitblinkers met de meeste stemmen kiest een professionele vakjury een top drie. Deze top drie presenteert zich op 10 oktober 2013 tijdens het Uitblinkersgala.

Deel deze pagina: