MBO Utrecht werkt samen met Rabobank aan Carrière Coaching

Vanaf donderdag 21 januari werken Rabobank Utrecht en MBO Utrecht samen aan ‘Rabobank Carrière Coaching’. Binnen dit concept voeren studenten van MBO Utrecht gesprekken met medewerkers van de Rabobank over hun carrièrewensen en baan van hun dromen. Voor een goede voorbereiding op het bedrijfsleven. Zo helpt de Carrière Coach van Rabobank jongeren om hun droombaan dichterbij te laten komen.

Ter voorbereiding op hun loopbaan stimuleert MBO Utrecht studenten om kennis te maken met het bedrijfsleven. Via Rabobank Carrière Coaching krijgen zij inzicht in het bedrijfsleven. Hoe gaat het er in de praktijk aan toe en wat is er voor nodig is om een stageplek te krijgen? Tijdens de coaching krijgen de studenten van MBO Utrecht praktische tips en adviezen van een professional. Deze vormen een waardevolle bijdrage aan hun professionele groei en toekomstige succes op de arbeidsmarkt.

Na een gezamenlijke eerste kennismaking van studenten en coaches afgelopen donderdag, volgt de komende periode verdieping in de vorm van een-op-een-gesprekken. Het traject loopt tot en met juni 2016.

Wilt u meer informatie over Rabobank Carrière Coaching? Neem vrijblijvend contact op met Marlies van Maanen, projectleider MBO Utrecht, via telefoonnummer 06 – 25 00 95 23 of per e-mail via m.van.maanen@mboutrecht.nl.

Deel deze pagina: