Meet Lola #1 – Knallands Kwartiertje

Lola is het intern leerbedrijf van de Herman Brood Academie, waarbij de studenten van het eerste en tweede leerjaar van de Music Industry Professional opleiding samenwerken aan verschillende projecten. Elk project doet zijn eigen ding. In ‘’Meet Lola’ stellen wij alle groepen aan jullie voor! Met deze week: Knallands Kwartiertje.

De Lola groep Knallands Kwartiertje bestaat uit Chayenne Herman, Ralph Vonk, Sem Spaanderman, Jelle Hamstra en Brechtje Bergman. Deze groep is aan de slag voor het super toffe festival Knallands Kwartiertje. De taken die daar bij horen zijn onder andere het managen van locaties, artist handling en aankleding/verzorging van de locaties. Momenteel zijn ze met veel enthousiasme druk bezig met voorbereidingen voor het festival.

“Knalland neemt je mee op avontuur in Kanaleneiland en schotelt je verschillende kunstdisciplines voor. Op bijzondere en niet-voor-de-hand-liggende locaties wordt je verrast door muziek-, dans-, poëzie- en theaterperformances van 15 minuten!”

Knallands Kwartiertje vindt plaats op 17 oktober in Kanaleneiland, Utrecht. Check: knalland.nl/kwartiertje

lola herman boord academie mbo utrecht

Deel deze pagina: