Emma wil mensen helpen op grootschalige manier

8 januari 2020

“Mijn middelbareschoolcarrière is ingewikkeld verlopen omdat ik tijdens mijn puberteit met mijn ouders in Israël heb gewoond. Vlak voor mijn achttiende ben ik alleen teruggekomen naar Nederland. Ik wil nog steeds de 21+-toets doen om op de universiteit te gaan studeren, maar heb op mijn 19e de keuze gemaakt de jaren ervoor goed te gebruiken door voor de mbo-opleiding evenementenorganisatie te kiezen.

Vice-voorzitter van de Studentenraad 

Elk bedrijf heeft wel te maken met evenementen, een festival of conferentie. In mijn eerste jaar werd ik vice-voorzitter van de Studentenraad, in het tweede voorzitter. Dat is een mooie uitdaging naast mijn mbo-opleiding. Ik heb er zoveel geleerd en bouw een geweldig netwerk op. Dat kan ik in de toekomst goed gebruiken.

Mensen helpen op een grootschalige manier

Hierna wil ik een studie International Business Management volgen of Onderwijswetenschappen studeren met een minor politicologie. Van daaruit wil ik groeien naar een positie waar ik mensen kan helpen op een grootschalige manier. Misschien is dat de Tweede Kamer. Al zie ik heel veel mensen met een goed hart de Kamer ingaan waarna ze door uitputting hun normen en waarden het raam uitgooien.”

Bron: Verus Op Adem, nummer 4 2019
Fotograaf: Ruben Schipper
Auteur: Joke Waltmans