HBA-student Stefania (18) doet mee aan het Eurovisie Songfestival

19 mei 2021

De 18-jarige Stefania Liberakakis doet aanstaande donderdag 20 mei mee aan het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De eerstejaars student van de Herman Brood Academie komt in de halve finale voor Griekenland uit met haar liedje Last Dance.

Volgens de bookmakers van het Songfestival gaat het liedje zeker in de top 10 eindigen. In een gesprek met RTV Utrecht zegt Stefania steeds meer te beseffen dat haar leven na het evenement drastisch dreigt te veranderen. “Dat zeggen mensen ook steeds tegen me. Hoe ver je ook eindigt: als je voor Griekenland meedoet word je echt gewaardeerd daar. Je blijft dus een carrière hebben”, aldus de zangeres tegen de regionale omroep.

Bekijk het nummer Last Dance van Stefania hieronder:

In het artikel bij RTV Utrecht geeft Stefania toe dat de eerste repetitie nog niet geheel vlekkeloos ging. “Ik kan wel liegen en zeggen dat het goed ging. Maar het ging gewoon fout. Je zag bijvoorbeeld de schaduwen van de dansers op de green screen. Dat stelde wel teleur”, vertelt Stefania die vertrouwen in haar team blijft houden. “Ze pakken het goed op!”

Wij wensen Stefania ontzettend veel succes in de halve finale. Op naar de finale!