Inzameling gestart voor de MBO Utrecht Weggeefwinkel

5 april 2023

Armoede is een steeds groter groeiend probleem in onze maatschappij. Daarom verzamelen Entree studenten al weken lang tweedehands producten zoals kleding, speelgoed, toiletartikelen, sieraden, knuffels, spelletjes en schoenen in de kelder aan de Columbuslaan. Met deze spullen organiseren ze vanaf maandag 8 mei iedere twee weken een weggeefwinkel in de Huiskamer van de Onderwijsboulevard. Iedereen is welkom, studenten en hun ouders, buurtbewoners, medewerkers en bezoekers van de woonboulevard. De weggeefwinkel opent om de week tussen 10 en 12 uur en bezoekers krijgen een kopje koffie of thee bij binnenkomst en kunnen rustig rondkijken.

Wat kan jij doen?
Voor de weggeefwinkel zijn tweedehands, houdbare, producten heel erg welkom. Inbrengen van producten is iedere eerste dinsdag van de maand mogelijk tussen 10 en 11 uur en deze kunnen gebracht worden naar de welkomstbalie aan de Columbuslaan.

Om binnen de school en in de buurt van de Onderwijsboulevard naamsbekendheid te krijgen hebben studenten zelf een instagrampagina opgericht waar ze het aanbod tonen. Wij kunnen ze helpen door deze pagina te volgen en anderen hierop te wijzen.