Team Midden wint ambassadeurstitel met beste idee

14 mei 2024

Gisteren won Team Midden de mbo-ambassadeursverkiezing van Dit is mbo!
Dat betekent dat onze mbo-ambassadeur Larisha zich samen met haar teamgenoten uit Midden-Nederland nu ‘ambassadeursteam 2024’ mogen noemen. Na een spannende finale werd het idee van Team Midden met maar liefst 62% van de stemmen gekozen als nummer 1. 

Team Midden wint titel Ambassadeursteam 2024

Mbo heeft het in de hand

Team Midden presenteerde het gloednieuwe label ‘MBO heeft het in de hand’. Met dit label willen ze off- en online meer zichtbaar maken wat mbo’ers betekenen voor onze samenleving. Daarmee spelen ze slim en direct in op de opdracht die ze kregen: ‘laat op creatieve wijze zien hoe belangrijk en onmisbaar mbo’ers zijn voor onze samenleving’. Als het aan Team Midden ligt is het label straks overal te zien. Denk aan zichtbaarheid bij producten in de supermarkt, of op de bon van een restaurant.

De winnaars

De 31 studenten die meededen aan de landelijk ambassadeursverkiezing zijn allemaal trotse mbo-studenten. Dit jaar werden de deelnemers voor het eerst als teams aan het werk gezet. Voor Team Midden gaat de samenwerking nu eigenlijk pas echt beginnen. Als winnaars krijgen ze de kans hun idee verder te ontwikkelen en misschien zelfs te presenteren aan het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

We zijn super trots op Larisha Boer die MBO Utrecht vertegenwoordigt! Maar net zo goed op haar teamgenoten Niels Versteeg van Aventus, Sanne Diepenbroek van Zone.college, Jorn Nieuwenhuis van mboRijnland, Caeley Koster van ROC van Flevoland en Mara Dingemans van Albeda.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang? Volg dan Team Midden op Instagram of houd onze pagina op Instagram of LinkedIn in de gaten.

Blije Larisha
Team Midden
Label ‘Mbo heeft het in de hand’ gepresenteerd door Mara en Niels