Thomas van Brink in het zonnetje gezet als stille held

12 april 2021

Ondanks de coronacrisis zorgen tienduizenden Utrechtse professionals iedere dag weer voor hun stad en stadsgenoten. Samen houden zij Utrecht, maar ook de rest van Nederland draaiende in tijdens dat we ons soms moeten aanpassen. Om deze inzet in het zonnetje te zetten is Gemeenteraad Utrecht een nieuwe campagne gestart om deze beroepskrachten te bedanken.

Vanaf eind maart gaan gemeenteraadsleden langs bij Utrechtse stille helden om hen zo veel mogelijk persoonlijk te bedanken met een kaartje. De docent die al twintig jaar voor de klas staat en nu noodgedwongen online lesgeeft. De menden van Buurtteam Jeugd en Gezin die Utrechtse huishoudens ondersteunen. De medewerkers van de gemeente, buurtsportcoaches, jongerenwerkers, wijkagenten, huisartsen, etc. Teveel om op te noemen, laat staan ze allemaal te bezoeken.

Namens de Gemeenteraad Utrecht werd onze docent Thomas van Brink (docent Marketing en communicatie) gisteren in het zonnetje gezet als stille held. Dankzij Thomas en alle andere docenten binnen en buiten MBO Utrecht draait het onderwijs ook nu (online) gewoon door.