Ontwikkel jezelf

Durf jij een uitdaging aan te gaan? MBO Utrecht helpt jou om verder te kijken en jezelf te ontwikkelen, op elk niveau. Zodat je jouw eigen én andermans verwachtingen kunt overtreffen. Met projecten als Bizz Talent en Skills Heroes kun jij laten zien wat je in je mars hebt. Maar ook met een stage in het buitenland kun je boven jezelf uitstijgen. Er is veel mogelijk, zeker als jij er 100% voor gaat.

Skills Heroes

Vakwedstrijden voor mbo’ers
“Ik ben mij door de wedstrijden meer bewust geworden van mijn kwaliteiten als verpleegkundige. Je leert onder druk te presteren en ik ben ook een stuk beter geworden in het ontvangen van feedback.” — Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers in alle richtingen, leerjaren en niveaus. Het doel hiervan is om aanstormend talent een podium te geven en het beroepsonderwijs naar een hoger niveau te tillen.

Nelleke Elskamp (22 jaar) is nationaal vakkampioen Verpleegkunde geworden tijdens haar studie Verpleegkunde bij MBO Utrecht en werd nummer twee tijdens EuroSkills in Zweden.

Bizz Talent

Een eigen bedrijf opstarten
“Ik had er nog niet aan gedacht om een eigen bedrijf te starten, maar met behulp van Bizz Talent leek mij dat wel interessant. Ik vond het erg fijn om met mijn coach stap voor stap mijn businessplan te maken. Uiteindelijk heb ik mijn huidige bedrijf Interieuradvies. online opgericht. Hiermee geef ik online interieuradvies in 10 makkelijke stappen.” — Bizz Talent is bedoeld voor ondernemende studenten, die naast hun reguliere lessen graag willen investeren in het opzetten van een eigen bedrijf. Hierbij halen ze het maximale uit hun studie en hun talent op het gebied van ondernemerschap.

Wilmer de Wilde (17 jaar) van de Academie voor Techniek is de winnaar van Bizz Talent 2016.

 

Deel deze pagina: