Open Dag en meelopen

Doe jij dit jaar examen en heb je nog geen studiekeuze gemaakt? Of doe je nu havo maar wil je overstappen naar het mbo? Kom op donderdag 28 maart tussen 16.00 en 18.00 uur naar onze Lastminute Infomarkt. Geef je snel op!

Opgeven

 

Na de Open Dag wist ik het: MBO Utrecht daar moet ik zijn. De school is niet zo groot, dus je voelt je niet verloren. En je hebt veel één op één contact met docenten.

Wies

Lastminute Infomarkt

Moet jij lastminute nog een opleiding kiezen? Of twijfel je nog? Aanmelden voor 1 april is belangrijk, alleen dan kunnen wij je een plek garanderen (mits je voldoet aan de eisen). Op de Lastminute Infomarkt kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent.

Welkom op donderdag 28 maart tussen 16.00 en 18.00 uur!

Let op: De Lastminute Infomarkt is op twee verschillende locaties. Check hier op welke locatie je moet zijn.

Meeloopdagen

Wil jij in september 2019 met een nieuwe opleiding starten? Maar twijfel je nog over welke opleiding het best bij jou past? Misschien kan een meeloopdag jou helpen!

Je wordt tijdens de middag gekoppeld aan een student. Samen met die student volg je zijn of haar lesrooster. Je ontmoet studenten en docenten en mag zoveel vragen stellen als je wilt.

Geef je op voor een meeloopdag!

* Het is helaas niet mogelijk om een dagje mee te lopen met een student van de opleiding Entree of Herman Brood Academie.

Kiezen van een studie

Weet jij al welke opleiding je kiest? Een mbo-opleiding vinden die goed bij je past kan best lastig zijn.

Je bent bezig met vragen zoals ‘waar ben ik goed in?’ ‘Wat voor werk wil ik gaan doen?’ ‘Hoe zijn de docenten?’ en ‘Wat is de sfeer op school?’

Wij begrijpen dat je daarbij best wat hulp kunt gebruiken. Daarom helpt MBO Utrecht je bij het maken van een goede studiekeuze. Met studiekeuzetests, op de Open Dag, Oriëntatiemiddag en Meeloopdag.

Lees meer over het kiezen van je opleiding

Voorlichtingskalender

2019

  •  Lastminute Infomarkt
    • Donderdag 28 maart van 16.00-18.00 uur
  •  Inschrijfavond
    • Woensdag 19 juni van 18.00-20.00 uur

Via social media kan je nu al ervaren wat er gebeurt op MBO Utrecht.