Open Dag en meelopen

Wil je nog in 2019 starten met een opleiding? En heb je nog geen studiekeuze gemaakt? Op woensdag 19 juni ben je tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom op onze Inschrijfavond. Tijdens de Inschrijfavond kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent.

Opgeven

Na de Open Dag wist ik het: MBO Utrecht daar moet ik zijn. De school is niet zo groot, dus je voelt je niet verloren. En je hebt veel één op één contact met docenten.

Wies

Inschrijfavond

Op woensdag 19 juni ben je tussen 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom op onze Inschrijfavond op de Australiëlaan 25 in Utrecht. Tijdens de Inschrijfavond kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Daarnaast is er een Studiekeuzeadviseur aanwezig die je verder kan helpen als je twijfels hebt. Je kunt je ook direct aanmelden voor een opleiding. Wij helpen je graag bij het kiezen van een opleiding die bij je past.

Let op: tijdens de Inschrijfavond zijn niet meer al onze locaties geopend zoals tijdens onze Open Dagen. Je bent 19 juni van harte welkom op de Australiëlaan 25 in Utrecht.

Wil jij je opleiding starten in 2020? Dan adviseren wij je om naar de eerstvolgende Open Dag na de zomervakantie te komen. Als je via dit formulier je gegevens achterlaat, dan houden wij je op de hoogte van Open Dagen en studiekeuze events volgend schooljaar.

 

ij

Meeloopdagen

Wil jij in september 2019 met een nieuwe opleiding starten? Maar twijfel je nog over welke opleiding het best bij jou past? Misschien kan een meeloopdag jou helpen!

Je wordt tijdens de middag gekoppeld aan een student. Samen met die student volg je zijn of haar lesrooster. Je ontmoet studenten en docenten en mag zoveel vragen stellen als je wilt.

Opgeven meeloopdag

* Het is helaas niet mogelijk om een dagje mee te lopen met een student van de opleiding Entree of Herman Brood Academie.

Kiezen van een studie

Weet jij al welke opleiding je kiest? Een mbo-opleiding vinden die goed bij je past kan best lastig zijn.

Je bent bezig met vragen zoals ‘waar ben ik goed in?’ ‘Wat voor werk wil ik gaan doen?’ ‘Hoe zijn de docenten?’ en ‘Wat is de sfeer op school?’

Wij begrijpen dat je daarbij best wat hulp kunt gebruiken. Daarom helpt MBO Utrecht je bij het maken van een goede studiekeuze. Met studiekeuzetests, op de Open Dag, Oriëntatiemiddag en Meeloopdag.

Lees meer over het kiezen van je opleiding

Voorlichtingskalender

2019

  •  Inschrijfavond
    • Woensdag 19 juni van 18.00 tot 20.00 uur, Australiëlaan 25 in Utrecht

Via social media kan je nu al ervaren wat er gebeurt op MBO Utrecht.