Programma Open dag Sportacademie

Is sport je hobby, of méér nog dan dat? Zit jij goed in je vel en werk je graag aan je conditie? Ben jij bereid je in te spannen voor een gezonde samenleving? Dan zou je misschien eens moeten nadenken over een toekomst in de sportwereld. Kies je voor de sportwereld, dan zien we je bijvoorbeeld terug bij een fitnesscentrum, sportclub of in de recreatiebranche waar je mensen stimuleert om een gezond en actief leven te leiden. Ben je benieuwd geworden naar de Sportacademie van MBO Utrecht? Kom dan langs op een van onze open dagen! De volgende Open dag is op donderdag 8 juni 2017 van 18.00 tot 21.00 uur bij de Australiëlaan 23 in Utrecht.

Inschrijven?

Hebben wij jou overtuigd en denk je dat de Sportacademie echt iets voor jou is? Dan kun jij je direct aanmelden! Belangrijk om te weten is dat je bij de Sportacademie wel eerst een intake (testdag) moet volgen voordat je toegelaten kunt worden. Hierover krijg je meer informatie tijdens de presentatie. Uiteraard kun je ook altijd een student en/of docent aanspreken wanneer jij hierover vragen hebt.

Wij wensen jou veel plezier tijdens deze Open Dag en wij hopen jou uiteraard volgend jaar te mogen verwelkomen op onze opleiding!

Bekijk hier hoe je bij australiëlaan 23 komt.

Voor meer informatie ga je naar: www.sportacademieutrecht.nl