Programma Open dag Sportacademie

Is sport je hobby, of méér nog dan dat? Zit jij goed in je vel en werk je graag aan je conditie? Ben jij bereid je in te spannen voor een gezonde samenleving? Dan zou je misschien eens moeten nadenken over een toekomst in de sportwereld. Kies je voor de sportwereld, dan zien we je bijvoorbeeld terug bij een fitnesscentrum, sportclub of in de recreatiebranche waar je mensen stimuleert om een gezond en actief leven te leiden. Ben je benieuwd geworden naar de Sportacademie van MBO Utrecht? Kom dan langs op een van onze open dagen!  Onze eerstvolgende Open Dag is op woensdag 17 januari 2018 van 18.00 tot 21.00 uur op de Grebbeberglaan 11 in Utrecht. 

Presentatie over de Sportacademie
In een presentatie over de Sportacademie krijg je onder andere een duidelijk beeld van wat de opleiding inhoudt, wat je er mee kunt en wat er van jou verwacht wordt. De presentatie wordt gegeven door docenten van de opleiding.

Informatielokalen
In de informatielokalen kun je allerlei informatie vinden over onze opleiding. Dit varieert van een film over de Sportacademie tot de boeken die gebruikt worden tijdens de opleiding. Er zijn docenten en studenten aanwezig die jou persoonlijk informeren over de vakken, stages, opdrachten, kampen en het projectbureau Usport.

Demonstratie
In de topsporthal op de derde verdieping wordt door enkele studenten van de opleiding een demonstratie gegeven. Door te kijken naar deze demonstratie krijg je een beeld van enkele sporten die centraal staan binnen de opleiding.

Rondleidingen
Studenten van de Sportacademie geven een rondleiding door het gebouw. Tijdens de rondleiding kom je onder andere langs de Topsporthal, Fit For Free, Medicort en de Turnhal.

Inschrijven?
Hebben wij jou overtuigd en denk je dat de Sportacademie echt iets voor jou is? Dan kun jij je direct aanmelden! Belangrijk om te weten is dat je bij de Sportacademie wel eerst een intake (testdag) moet volgen voordat je toegelaten kunt worden. Hierover krijg je meer informatie tijdens de presentatie. Uiteraard kun je ook altijd een student en/of docent aanspreken wanneer jij hierover vragen hebt.

Wij wensen jou veel plezier tijdens deze Open Dag en wij hopen jou uiteraard volgend jaar te mogen verwelkomen op onze opleiding!

Bekijk hier hoe je bij de Grebbeberglaan 11 komt.