Programma Open dag Sportacademie

Welkom op de Open Dag van de Sportacademie Utrecht! Leuk dat jij belangstelling hebt voor onze opleiding. In deze brief informeren wij jou over de inhoud van de Open Dag. Als je alle onderdelen bezoekt, krijg je een goed beeld van de Sportacademie. Mocht je tussentijds vragen hebben dan kun je altijd een docent en/of een student aanspreken. Zij zijn te herkennen aan hun specifieke Sportacademie kleding.

Demonstratie
In de topsporthal op de 3e verdieping  wordt door enkele studenten van de opleiding een demonstratie gegeven. Door te kijken naar deze demonstratie krijg je een beeld van enkele sporten die centraal staan binnen de opleiding.

 • Topsporthal 3e verdieping
 • De demonstraties zijn continu

Rondleidingen
Studenten van de Sportacademie geven een rondleiding door het gebouw. Tijdens de rondleiding kom je onder andere langs de Topsporthal, Fit For Free, en de Turnhal. De rondleidingen starten in de Sporthal op de 3e verdieping.

Presentatie over de Sportacademie
In een presentatie over de Sportacademie krijg je onder andere een duidelijk beeld van wat de opleiding inhoudt, wat je er mee kunt en wat er van jou verwacht wordt. De presentatie wordt gegeven door docenten van de opleiding. De presentatie wordt in meerdere lokalen gegeven (3 + 4) en duurt ongeveer een half uur.

 • Lokaal 3 en 4 Presentatie niveau 2, 3 en 4
 • De presentaties starten continu

Informatielokalen
In de informatielokalen kun je allerlei informatie vinden over onze opleiding. Dit varieert van een film over de Sportacademie tot de boeken die gebruikt worden tijdens de opleiding. In  lokaal  1 + 2 zijn docenten en studenten aanwezig die jou persoonlijk informeren over de vakken, stages, opdrachten, kampen en het projectbureau Usport.

 • Lokaal   1 + 2
 • De  informatielokalen zijn de gehele Open Dag toegankelijk
 • Volg de presentatie over de Sportacademie zodat jij een goed beeld krijgt van de opleiding;
 • Maak een praatje met een student over zijn of haar ervaringen op de opleiding;
 • Bezoek de informatielokalen om inzicht te krijgen in boeken, vakken etc.;
 • Ga naar de sporthal voor de demonstratie zodat jij kunt zien welke sporten er beoefend worden op de Sportacademie.
 • Een rondleiding geeft de sfeer weer van de school

Inschrijven?
Hebben wij jou overtuigd en denk je dat de Sportacademie echt iets voor jou is?! Dan kun jij je direct aanmelden in de hal op de BG! Belangrijk om te weten is dat je bij de Sportacademie wel eerst een intake (testdag) moet volgen voordat je toegelaten kunt worden. Hierover krijg je meer informatie tijdens de prestentatie. Uiteraard kun je ook altijd een student en/of docent aanspreken wanneer jij hierover vragen hebt.

Wij wensen jou veel plezier tijdens deze Open Dag en wij hopen jou uiteraard volgend jaar te mogen verwelkomen op onze opleiding!

Bekijk hier hoe je bij de Grebbeberglaan 11 komt.