Programma Open Dag Techniek

Ben jij de architect die over een paar jaar nieuwe huizen en gebouwen ontwerpt? Dan is onze opleiding Bouw en Infra zeker iets voor jou! Houd je meer van vormgeven en design? Dan kun je ook uitstromen in de richting Design en Architectuur. In deze variant is er veel aandacht voor ontwerpen en Maquettebouw. Als je meer van de economische en commerciële kant houdt, dan ben je bij de opleiding Bouwkunde, Management en Makelaardij helemaal op je plek. Hier leer je om over bouwplannen te adviseren, woningen te taxeren en deze te verkopen.

Naast de bouwkundige opleidingen hebben we ook een opleiding Engineering, waar onderdelen als werktuigbouwkunde, elektro en mechatronica aan bod komen. Wil je graag werken met de robots van de toekomst? Kies dan voor de uitstroomrichting Robotica.

Wil je meer weten over deze opleidingen? Kom dan langs op onze Open Dag. Onze eerstvolgende Open Dag is op woensdag 17 januari 2018 van 18.00 tot 21.00 uur op de Columbuslaan 540 in Utrecht.

Hier kun je praten met onze docenten en studenten en hun al je vragen stellen over de opleidingen van de Academie voor Techniek. Er worden de hele dag door presentaties gegeven over onze opleidingen. Benieuwd naar wat je op de opleiding gaat maken? Er zijn verschillende werkstukken te bewonderen die gemaakt zijn door onze studenten. In de aula zijn bouwbedrijven en robotica bedrijven aanwezig om meer informatie te geven over het werkveld.

Wij verheugen ons op je komst!