Programma Open Dag Techniek

Beste student,

Ben jij de architect die over een paar jaar nieuwe huizen en gebouwen ontwerpt? Dan is onze opleiding Bouw en Infra zeker iets voor jou! Houd je meer van vormgeven en design? Dan kun je ook uitstromen in de richting Design en Architectuur. In deze variant is er veel aandacht voor ontwerpen en Maquettebouw. Als je meer van de economische en commerciële kant houdt, dan ben je bij de opleiding Bouwkunde, Management en Makelaardij helemaal op je plek. Hier leer je om over bouwplannen te adviseren, woningen te taxeren en deze te verkopen.

Naast de bouwkundige opleidingen hebben we ook een opleiding Engineering, waar onderdelen als werktuigbouwkunde, elektro en mechatronica aan bod komen. Wil je graag werken met de robots van de toekomst? Kies dan voor de uitstroomrichting Robotica.

De eerstvolgende Open Dag is op donderdag 8 juni 2017 van 18.00 tot 21.00 uur op de Australiëlaan 23 in Utrecht. Tijdens deze Open Dag zijn er docenten en studenten aanwezig om je alles te vertellen over de opleidingen, maar is er ook volop de mogelijkheid om ons vragen te stellen!

 

Tot ziens bij de Academie voor Techniek!