Programma Open Dag Techniek

Ben jij de architect die over een paar jaar nieuwe huizen en gebouwen ontwerpt? Dan is onze opleiding Bouw en Infra zeker iets voor jou! Houd je meer van vormgeven en design? Dan kun je ook uitstromen in de richting Design en Architectuur. In deze variant is er veel aandacht voor ontwerpen en Maquettebouw. Als je meer van de economische en commerciële kant houdt, dan ben je bij de opleiding Bouwkunde, Management en Makelaardij helemaal op je plek. Hier leer je om over bouwplannen te adviseren, woningen te taxeren en deze te verkopen.

Naast de bouwkundige opleidingen hebben we ook een opleiding Engineering, waar onderdelen als werktuigbouwkunde, elektro en mechatronica aan bod komen. Wil je graag werken met de robots van de toekomst? Kies dan voor de uitstroomrichting Robotica.

Programma eerstvolgende open dag

Zaterdag 4 februari 2017 is het weer zo ver. Graag ontvangen wij de geïnteresseerde toekomstige studenten met hun ouders/verzorgers. Deze dag staan wij als docentteam samen met een aantal studenten klaar om u wegwijs te maken in ons opleidingsprogramma.

Speciaal programma

Tijdens de Open Dag kun je presentaties bijwonen uit het onderwijsprogramma van Bouw en Infra. Ook kun je een kijkje nemen in de praktijkruimten van de Academie voor techniek.

Verder zijn er op deze avond bedrijven aanwezig vanuit de volgende sectoren:

  • Makelaardij
  • Woningbouw
  • Robotica
  • Engineering
  • Installatietechniek

Hierdoor kom jij erachter wat je na je studie met je opgedane kennis in de praktijk kunt gaan doen. Kortom, een aanbod waardoor je goed wordt voorbereid op je keuze. Wat kies jij?

Tot ziens bij de Academie voor Techniek!