Programma Open Dag Utrechtse Zorgacademie

Beste student,

Onze eerst volgende Open Dag is op donderdag 8 juni 2017 van 18.00 tot 21.00 uur op Australiëlaan 23 in Utrecht.

Programma
De Utrechtse Zorgacademie wil elke bezoeker tijdens de Open Dag zoveel mogelijk laten zien en ervaren over de opleiding Verzorgende-IG en Verpleegkunde. Zo worden er in leslokalen presentaties gegeven door onze docenten en studenten, maar is er ook volop de mogelijkheid om hen te spreken en vragen te stellen. Wil je zelf in actie komen? Doe mee aan een les anatomie fysiologie en pathologie.

Verder is er elk half uur een algemene presentatie over de opleiding en laten onze studenten graag in de praktijklokalen zien welke vaardigheden zij hebben geleerd, zoals: het meten van de bloeddruk, bedden opmaken met een patient erin, bloedsuiker meten etc.

BOL en BBL
Op de Open Dag van donderdag 8 juni zijn er niet alleen docenten van de Utrechtse Zorgacademie aanwezig, maar ook van de Gooise Zorgacademie. Zij kunnen je alles vertellen over onze BBL-opleidingen in Hilversum.

Locatie
Voor zowel de Utrechtse Zorgacademie (BOL) als de Gooise Zorgacademie (BBL) kun je op 8 juni bij Australiëlaan 23 terecht. Bekijk hier hoe je naar deze locatie komt.

We zien je graag bij de Utrechtse & Gooise Zorgacademie!