Neem een kijkje op een Open Dag bij MBO Utrecht

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding? Je bent welkom! Kom sfeer proeven op een Open Dag of een van de overige studiekeuze-events en kijk of MBO Utrecht bij je past!

Studiekeuze-events 

Studiekeuze-events

Op deze pagina kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte van alle studiekeuze-events die dit schooljaar gepland zijn.

Open Dagen 2023-2024 MBO Utrecht

 • Donderdag 7 december 2023 van 18.00 tot 20.30 uur
 • Zaterdag 27 januari 2024 van 10.00 tot 14.00 uur
 • Donderdag 14 maart 2024 van 18.00 tot 20.30 uur

Onze Open Dagen van dit schooljaar zijn allemaal geweest. Kijk op de pagina Studiekeuze-events welke oriëntatiemomenten nog gepland staan.

Opleidingsfolder aanvragen

Wil jij onze nieuwste opleidingsfolder op de mat hebben? Vraag de folder nu gratis aan.

Opleidingsfolder aanvragen

Ik heb gekozen voor MBO Utrecht omdat het een kleinschalige school is met veel aandacht voor studenten!

Shabnam

Hulp bij studiekeuze

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je studiekeuze? Of wil jij je online oriënteren? Check hier wat we bij MBO Utrecht aanbieden, klik op de blokken voor meer informatie en mogelijkheid om op te geven.

 • Click, jouw studiekeuze stap voor stap

  Moet jij binnenkort een studiekeuze maken? Check Click en maak stap voor stap jouw keuze voor een mbo-opleiding! Neem snel een kijkje op Click.

 • Appen met studenten

  Heb jij vragen over een specifieke studie bij MBO Utrecht? Wil je weten hoe het is om te studeren bij MBO Utrecht? Of vind je het gewoon fijn om even met een student te appen voordat jij je aanmeldt voor een opleiding?

  Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan neemt één van onze studenten zo snel mogelijk contact met je op.

  Appen met een student

Onze opleidingsrichtingen

Bekijk hieronder het overzicht van opleidingsrichtingen en hoor wat studenten en docenten hierover te zeggen hebben. Heb je na het bekijken van de video’s nog vragen? Laat het ons weten via de mail of app.

Aanmelden

In deze video leggen we uit hoe het aanmelden bij MBO Utrecht gaat. Check hier het overzicht van onze opleidingen.

Aanmelden opleiding

Vragen? App ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede keuze kan maken voor je vervolgopleiding. En daar willen wij je graag bij helpen. Heb je een vraag over een opleiding? Elke schooldag zijn wij bereikbaar via WhatsApp en de mail:

Houd me op de hoogte

Wil jij van ons een uitnodiging ontvangen voor de Open Dagen van en andere studiekeuze-events? Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter.

Houd me op de hoogte