Open Dag

Kom sfeer proeven op een Open Dag en ontdek of MBO Utrecht bij jou past. Tijdens de Open Dag vertellen we je alles over onze opleidingen en stages, maar kun je ook praten met docenten studenten van verschillende opleidingen.

Ben jij erbij op donderdag 12 maart van 18.00 tot 20.30 uur? Geef je snel op, dan ontvang je van ons het programma via de mail.

Opgeven Open Dag

Na de Open Dag wist ik het: MBO Utrecht daar moet ik zijn. De school is niet zo groot, dus je voelt je niet verloren. En je hebt veel één op één contact met docenten.

Wies

Over de Open Dag

Een goede eerste stap om je voor te bereiden op je studiekeuze, is door een Open Dag te bezoeken. Zo ontdek je of MBO Utrecht bij jou past.

Op een Open Dag bezoek je het gebouw van MBO Utrecht waar de opleiding wordt gegeven die jij interessant vindt. Je kan de sfeer proeven op de locatie. Ook zijn er docenten en studenten van de opleiding om je alles te vertellen over de opleiding. Neem vooral je ouders of vrienden mee zodat zij je kunnen helpen met je studiekeuze.

De eerstvolgende Open Dag is op donderdag 12 maart van 18.00 tot 20.30 uur. Je bent dan welkom op alle locaties van MBO Utrecht, met uitzondering van de Herman Brood Academie. Kijk op onze pagina studiekeuze-events voor een overzicht van al onze events.

OPGEVEN OPEN DAG