Open Dag

Moet je nog een studie kiezen, maar heb je geen idee wat je wil gaan doen? We helpen je (online) graag een eindje op weg om de juiste studiekeuze te maken. Lees snel verder.

ūüĎČAppen met studenten: schakel de hulplijn in!
ūüďĪ Meteen appen met MBO Utrecht!
ūüé• Onze studiekeuzehulp Click!

Ik heb gekozen voor MBO Utrecht omdat het een kleinschalige school is met veel aandacht voor studenten!

Shabnam

Hulp bij studiekeuze

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je studiekeuze? Check hier wat we bij MBO Utrecht aanbieden, klik op de blokken voor meer informatie en mogelijkheid om op te geven.

 • Online Open Dag terugkijken

  Heb je onze online Open Dag gemist? Hier kun je alle presentaties terugkijken.

 • Click, onze studiekeuzehulp

  Moet jij binnenkort een studiekeuze maken? Heb jij  Click, onze studiekeuzehulp al gezien? Insiders van MBO Utrecht vertellen je in hun vlogs alles over hun mbo-opleiding, stage, ervaringen en de sfeer op school. Neem snel een kijkje op Click.

 • Appen met een student

  Heb jij vragen over een specifieke studie bij MBO Utrecht? Wil je weten hoe het is om te studeren bij MBO Utrecht? Of vind je het gewoon fijn om even met een student te appen voordat jij je aanmeldt voor een opleiding?

  Dan hebben wij goed nieuws: je kunt namelijk appen met een student van de opleiding(srichting) waarin jij ge√Įnteresseerd bent. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan neemt √©√©n van onze studenten zo snel mogelijk contact met je op.

  Appen met een student

 • Virtuele rondleiding

  Benieuwd hoe onze school er van binnen uit ziet? Wij hebben een video gemaakt. Dus kijk snel om te weten waar de kantine is, hoe de leslokalen eruit zien en waar de praktijklokalen zijn.

  Check de playlist

Open Dagen schooljaar 2021/2022

 • Dinsdag 16 november 2021
 • Zaterdag 22 januari 2021
 • Donderdag 10 maart 2022

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze Open Dagen en andere studiekeuze-events volgend schooljaar? Laat dan in onderstaand formulier je e-mailadres achter.

Houd me op de hoogte

Online presentaties opleidingen

Voor elke opleiding hebben we een presentatie opgenomen. In 10 minuten vertelt een docent van de opleiding jou alles wat je moet weten over de opleiding en studeren bij MBO Utrecht. Heb je vragen? Laat ons weten via de mail of app.

Aanmelden

In deze video leggen we uit hoe het aanmelden bij MBO Utrecht gaat. Check hier het overzicht van onze opleidingen.

Aanmelden opleiding

Vragen? App ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede keuze kan maken voor je vervolgopleiding. En daar willen wij je graag bij helpen. Heb je een vraag over een opleiding? Elke schooldag zijn wij bereikbaar via WhatsApp en de mail: