Open Dag

Om jou te helpen bij het maken van een studiekeuze, organiseren wij allerlei studiekeuze events zoals Open Dagen, oriëntatieworkshops en online studieadviesgesprekken. Op zaterdag 22  is er een Open Dag bij MBO Utrecht! Wil jij erbij zijn? Geef je dan snel op!

Opgeven Open Dag

Studiekeuze-events

Op deze pagina vind je een overzicht van alle studiekeuze-events die MBO Utrecht organiseert

Open Dagen MBO Utrecht

 • Zaterdag 22 januari 2022 van 10:00 tot 15:00 uur
 • Donderdag 10 maart 2022 van 18:00 tot 20:30 uur

Wat kun je doen?
👉 Meet & Greets met studenten
👉 Een kijkje in het gebouw
👉 De mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten
👉 Een gesprek met een studieadviseur

Open Dag Herman Brood Academie

Ik heb gekozen voor MBO Utrecht omdat het een kleinschalige school is met veel aandacht voor studenten!

Shabnam

Hulp bij studiekeuze

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je studiekeuze? Of wil jij je alvast online oriënteren? Check hier wat we bij MBO Utrecht aanbieden, klik op de blokken voor meer informatie en mogelijkheid om op te geven.

 • Click, jouw studiekeuze stap voor stap

  Moet jij binnenkort een studiekeuze maken? Check Click en maak stap voor stap jouw keuze voor een mbo-opleiding! Neem snel een kijkje op Click.

 • Appen met een student

  Heb jij vragen over een specifieke studie bij MBO Utrecht? Wil je weten hoe het is om te studeren bij MBO Utrecht? Of vind je het gewoon fijn om even met een student te appen voordat jij je aanmeldt voor een opleiding?

  Dan hebben wij goed nieuws: je kunt namelijk appen met een student van de opleiding(srichting) waarin jij geïnteresseerd bent. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan neemt één van onze studenten zo snel mogelijk contact met je op.

  Appen met een student

 • Virtuele rondleiding

  Benieuwd hoe onze school er van binnen uit ziet? Wij hebben een video gemaakt. Dus kijk snel om te weten waar de kantine is, hoe de leslokalen eruit zien en waar de praktijklokalen zijn.

  Check de playlist

 • Webinar studiekeuze terugkijken

Online presentaties opleidingen

Voor elke opleiding hebben we een presentatie opgenomen. In 10 minuten vertelt een docent van de opleiding jou alles wat je moet weten over de opleiding en studeren bij MBO Utrecht. Heb je vragen? Laat ons weten via de mail of app.

Aanmelden

In deze video leggen we uit hoe het aanmelden bij MBO Utrecht gaat. Check hier het overzicht van onze opleidingen.

Aanmelden opleiding

Vragen? App ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede keuze kan maken voor je vervolgopleiding. En daar willen wij je graag bij helpen. Heb je een vraag over een opleiding? Elke schooldag zijn wij bereikbaar via WhatsApp en de mail:

Houd me op de hoogte

Wil jij van ons een uitnodiging ontvangen voor de Open Dagen van en andere studiekeuze-events? Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter.

Houd me op de hoogte