Open Dag?

We vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze kunt maken. Daarom kun  je een rondleiding op locatie volgen of je opgeven voor een studieaviesgesprek bij één van onze studieadviseurs. Je kunt je hier opgeven.

Opgeven rondleiding

Ik heb gekozen voor MBO Utrecht omdat het een kleinschalige school is met veel aandacht voor studenten!

Shabnam

Hulp bij studiekeuze

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je studiekeuze? Check hier wat we bij MBO Utrecht aanbieden, klik op de blokken voor meer informatie en mogelijkheid om op te geven.

 • Rondleidingen

  We vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze kunt maken.

  Daarom heten onze docenten en studenten je graag welkom op onze school en nemen zij je mee voor een rondleiding door het gebouw. Je ziet het gebouw vanbinnen, de les- en praktijklokalen en natuurlijk de kantine en studieplekken. Daarna is het tijd voor de meet and greet met studenten en docenten van de opleiding.

  Check snel of de opleiding van jouw keuze ook een rondleiding aanbiedt en geef je op!

  Opgeven rondleiding

 • Studieadviesgesprek

  Twijfel jij nog tussen 2 opleidingen of wil je graag samen met één van onze studieadviseurs kijken welke opleiding bij jou zou passen? Geef je dan nu op voor een gesprek met één van onze studieadviseurs.

  Opgeven studieadviesgesprek

 • Online Open Dag terugkijken

  Heb je onze online Open Dag gemist? Hier kun je alle presentaties terugkijken.

 • Click, onze studiekeuzehulp

  Moet jij binnenkort een studiekeuze maken? Heb jij  Click, onze studiekeuzehulp al gezien? Insiders van MBO Utrecht vertellen je in hun vlogs alles over hun mbo-opleiding, stage, ervaringen en de sfeer op school. Neem snel een kijkje op Click.

 • Appen met een student

  Heb jij vragen over een specifieke studie bij MBO Utrecht? Wil je weten hoe het is om te studeren bij MBO Utrecht? Of vind je het gewoon fijn om even met een student te appen voordat jij je aanmeldt voor een opleiding?

  Dan hebben wij goed nieuws: je kunt namelijk appen met een student van de opleiding(srichting) waarin jij geïnteresseerd bent. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan neemt één van onze studenten zo snel mogelijk contact met je op.

  Appen met een student

 • Virtuele rondleiding

  Benieuwd hoe onze school er van binnen uit ziet? Wij hebben een video gemaakt. Dus kijk snel om te weten waar de kantine is, hoe de leslokalen eruit zien en waar de praktijklokalen zijn.

  Check de playlist

 • Gratis opleidingsfolder aanvragen

  Vraag nu onze gratis opleidingsfolder aan en ontdek in een paar stappen welke mbo-opleiding bij jou past!

  Opleidingsfolder aanvragen

Online presentaties opleidingen

Voor elke opleiding hebben we een presentatie opgenomen. In 10 minuten vertelt een docent van de opleiding jou alles wat je moet weten over de opleiding en studeren bij MBO Utrecht. Heb je vragen? Laat ons weten via de mail of app.

Aanmelden

In deze video leggen we uit hoe het aanmelden bij MBO Utrecht gaat. Check hier het overzicht van onze opleidingen.

Aanmelden opleiding

Vragen? App ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede keuze kan maken voor je vervolgopleiding. En daar willen wij je graag bij helpen. Heb je een vraag over een opleiding? Elke schooldag zijn wij bereikbaar via WhatsApp en de mail:

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze studiekeuze-events dit schooljaar? Laat dan in onderstaand formulier je e-mailadres achter.

Houd me op de hoogte