Open Dag

We vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze kunt maken. En daarom gaan we je helpen dit jaar. Speciaal voor jou is er op zaterdag 23 januari van 10.00 tot 13.00 uur een online Open Dag. Daarnaast hebben we Click, onze studiekeuzehulp, ontwikkeld.

Opgeven online Open Dag

Ik heb gekozen voor MBO Utrecht omdat het een kleinschalige school is met veel aandacht voor studenten!

Shabnam

Online Open Dag 23 januari

Op zaterdag 23 januari 2020 is er een online Open Dag bij MBO Utrecht. Tussen 10.00 en 13.00 uur zijn er verschillende voorlichtingen. Voorafgaand aan de online Open Dag delen we de link en het programma met je. Geef je nu alvast op.

Opgeven online Open Dag

* Let op: de Herman Brood Academie heeft een eigen online Open Dag op donderdagavond 11 februari.

Rondleiding en meet & greet

Helaas kunnen we tenminste tot 17 januari 2020 geen rondleidingen bij ons op school organiseren. Laat in dit formulier je gegevens achter, dan mailen wij je als er weer rondleidingen zijn.

Click, onze studiekeuzehulp

Moet jij binnenkort een studiekeuze maken? Heb jij  Click, onze studiekeuzehulp al gezien? Insiders van MBO Utrecht vertellen je in hun vlogs alles over hun mbo-opleiding, stage, ervaringen en de sfeer op school. Neem snel een kijkje op Click.

Appen met een student

Heb jij vragen over een specifieke studie bij MBO Utrecht? Wil je weten hoe het is om te studeren bij MBO Utrecht? Of vind je het gewoon fijn om even met een student te appen voordat jij je aanmeldt voor een opleiding?

Dan hebben wij goed nieuws: je kunt namelijk appen met een student van de opleiding(srichting) waarin jij geïnteresseerd bent. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan neemt één van onze studenten zo snel mogelijk contact met je op.

Appen met een student

Virtuele rondleiding

Benieuwd hoe onze school er van binnen uit ziet? Wij hebben een video gemaakt. Dus kijk snel om te weten waar de kantine is, hoe de leslokalen eruit zien en waar de praktijklokalen zijn.

Australiëlaan 25

Daltonlaan 200

Daltonlaan 300

Daltonlaan 500

 

Niels Bohrweg 121 (Bouwkunde)

Gratis opleidingsfolder aanvragen

Vraag nu onze gratis opleidingsfolder aan en ontdek in een paar stappen welke mbo-opleiding bij jou past!

Opleidingsfolder aanvragen

Online presentaties terugkijken

Voor elke opleiding hebben we een presentatie opgenomen. In 10 minuten vertelt een docent van de opleiding jou alles wat je moet weten over de opleiding en studeren bij MBO Utrecht. Heb je vragen? Laat ons weten via de mail of app.

Aanmelden

In deze video leggen we uit hoe het aanmelden bij MBO Utrecht gaat. Check hier het overzicht van onze opleidingen.

Aanmelden opleiding

Praktische informatie

Check mboutrecht.nl/praktisch voor allerlei handige informatie over studeren bij MBO Utrecht. Bijvoorbeeld over de kosten van je studie, wanneer je extra begeleiding kunt krijgen of over hoe de stage werkt.

Vragen? App ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede keuze kan maken voor je vervolgopleiding. En daar willen wij je graag bij helpen. Heb je een vraag over een opleiding? Elke schooldag zijn wij bereikbaar via WhatsApp en de mail:

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze studiekeuze-events dit schooljaar? Laat dan in onderstaand formulier je e-mailadres achter.

Houd me op de hoogte