Open Dag

Wil je nog in 2019 starten met een opleiding? En heb je nog geen studiekeuze gemaakt? Op woensdag 19 juni ben je tussen 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom op onze Inschrijfavond. Op de Inschrijfavond kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent.

Opgeven

 

Na de Open Dag wist ik het: MBO Utrecht daar moet ik zijn. De school is niet zo groot, dus je voelt je niet verloren. En je hebt veel één op één contact met docenten.

Wies

Inschrijfavond

Op woensdag 19 juni ben je tussen 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom op onze Inschrijfavond op de Australiëlaan 25 in Utrecht. Op de Inschrijfavond kun je bij MBO Utrecht binnenkijken en onze docenten kunnen je alles vertellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Daarnaast is er een Studiekeuzeadviseur aanwezig die je verder kan helpen als je twijfels hebt. Je kunt je ook direct aanmelden voor een opleiding. Wij helpen je graag bij het kiezen van een opleiding die bij je past.

Let op: tijdens de Inschrijfavond zijn niet meer al onze locaties geopend zoals tijdens onze Open Dagen. Je bent 19 juni van harte welkom op de Australiëlaan 25 in Utrecht.

Wil jij je opleiding starten in 2020? Dan adviseren wij je om naar de eerstvolgende Open Dag na de zomervakantie te komen. Als je via dit formulier je gegevens achterlaat, dan  houden wij je op de hoogte van Open Dagen en studiekeuze events volgend schooljaar.

Via social media kan je nu al een ervaren wat er gebeurt bij MBO Utrecht