Bekijk alle opleidingen

Verpleegkundige BBL

Ben jij sociaal, stressbestendig, sta je sterk in je schoenen en wil je leren zorgen voor mensen die door ziekte of beperking niet voor zichzelf kunnen zorgen? Wil je graag direct aan de slag in de zorg? Dan is de BBL-opleiding Verpleegkundige bij MBO Utrecht Op Maat iets voor jou!

Alle informatie over de opleiding Verpleegkunde BBL vind je op de website van MBO Utrecht Op maat.

Bekijk de opleiding

Praktische informatie

duur 3 jaar
niveau 4 i
Niveau 4 is de middenkaderopleiding. Je leert werkzaamheden volledig zelfstandig uit te voeren of om leiding te geven aan een team. Als je deze opleiding afrondt kan je ook verder studeren op het hbo.
leerweg BBL i
BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Bij een BBL-opleiding ga je één dag per week naar school en werk je een minimaal aantal vastgestelde uren per week bij een erkend leerbedrijf.
  • Academie voor Zorg en Welzijn
  • Hilversum, Utrecht, Houten of Leerdam
  • 25655 / Mbo-Verpleegkundige
  • Nee
  • Ja, individueel maatwerk
  • De kosten voor de opleiding worden in de meeste gevallen betaald door het leerbedrijf waar je werkt. Bespreek de mogelijkheden met je werkgever.

Opleidingsinformatie downloaden
Feiten & Cijfers
6, 9 Studenttevredenheid
6, 7 Landelijk
5% Doorstroom HBO
5% Landelijk
84% Geslaagden
75% Landelijk
Kans op werk
Landelijk
download studie in cijfers

MBO Utrecht Op Maat volwassenenonderwijs

Wij geloven dat professionals het beste leren als ze de kennis en handelingen direct in praktijk kunnen brengen. Dat vraagt om flexibel, studentgericht onderwijs dat sterk praktijk georiënteerd is. MBO Utrecht Op Maat staat garant voor kwalitatief, uitdagend onderwijs dat is afgestemd op de ontwikkelingen en behoeftes op de werkvloer.

Wij bieden cursussen, trainingen en opleidingen die leiden tot een mbo-certificaat of diploma. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen wij maatwerk opleidingstrajecten om relevante en actuele kennis bij te brengen. Ons onderwijs is flexibel: we kijken altijd naar de leerbehoefte van de professionals en zorgen dat de ontwikkelingsroute daarbij past en op het juiste moment komt. Helemaal afgestemd op instroomniveau, behoefte en tijd.

MBO Utrecht Op Maat

Wil jij je aanmelden?

Is dit de opleiding voor jou?
Meld je dan nu aan:

Aanmelden

Kijken op school?

Check snel onze
Open Dagen en Oriëntatieworkshops!

Studiekeuze-events