Voor zorginstellingen

De kennis en vaardigheden van zorgmedewerkers opfrissen? Medewerkers bijscholen zodat zij snel aan de slag kunnen met een acute zorgvraag? De leereenheden, trainingen en keuzedelen van MBO Utrecht Op Maat zijn ook in company af te nemen. Afgestemd op de actuele scholings- of ontwikkelvraag van de zorgorganisatie.

Bekijk ons aanbod

Om de toenemende én wisselende vraag aan zorg het hoofd te kunnen bieden, leidt MBO Utrecht Op Maat met flexibele en kortlopende trajecten met certificaten professionals op die direct inzetbaar zijn. Daarbij kunnen we stoelen op veertig jaar ervaring in het beroepsonderwijs, een docententeam dat nog met één been in de praktijk staat en de intensieve samenwerking met onder andere zorgorganisaties Warande, Rivas en Reinaarde. Lees meer over onze huidige samenwerkingspartners.

MBO Utrecht Op Maat biedt studentgericht zorgonderwijs dat beantwoordt aan de behoeften in de zorg, zowel kwalitatief als kwantitatief. Wij streven naar duurzame verbondenheid zodat wij actief kunnen bijdragen aan brede inzetbaarheid en leven lange ontwikkeling van zorgprofessionals. Daarin ondersteund door onze veertigjarige ervaring in het beroepsonderwijs en intensieve samenwerking met het werkveld. 

Neem contact met ons op voor advies Op Maat

Visie
Onze onderwijsvisie rust op vijf pijlers. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden:

  • Flexibel onderwijs
  • Ontwikkelingsgericht
  • Uitdagend en op maat
  • Student aan het roer
  • Betekenisvol: real life en context 

Waarom MBO Utrecht Op Maat?
Wij staan garant voor kwalitatief onderwijs. Het onderwijs is uitdagend, van het juiste niveau, eigentijds en sterk praktijk georiënteerd. We stimuleren professioneel gedrag en professionaliteit van de zorg. 

Wij gaan uit van het talent van zorgprofessionals en de persoonlijke leerbehoefte vanuit de werksituatie en startpunt is voor ontwikkeling. Er is ruimte voor zelfreflectie en ontwikkeling. Dit wordt bereikt door de inzet van inzet van topdocenten, praktijkbegeleiders en samenwerking tussen studenten. 

Wij bieden persoonlijk en hybride onderwijs zodat het aansluit bij volwassenen met werkervaring. De docent, praktijkbegeleiders en loopbaanadviseurs ondersteunen de persoonlijke leerbehoefte. 

Wij bieden flexibel onderwijs. Wij denken mee met zorginstellingen en zorgprofessionals. Samen ontwikkelen we op maat opleidingen en trainingen die passend zijn bij de situatie en behoeften van de zorgprofessional en -organisatie.

Mailinglist MBO Utrecht Op Maat
Wil je graag op de hoogte blijven van het actuele opleidingsaanbod van MBO Utrecht Op Maat?
Door je gegevens achter te laten kom je op onze mailinglist te staan en zullen wij je periodiek mailen met het laatste nieuws vanuit onze organisatie.

Houd me op de hoogte