Voor werkgevers

Als werkgever zorg jij voor de ontwikkeling van jouw medewerkers. Want het is erg belangrijk dat de kennis en vaardigheden van je personeel op peil blijft. Dankzij de juiste bij- en omscholing kunnen medewerkers snel aan de slag met acute en veranderende zorgvragen. En elke organisatie heeft eigen uitdagingen, wensen en ambities.

Maatwerkonderwijs voor jouw werknemers

MBO Utrecht Op Maat biedt studentgericht zorgonderwijs dat beantwoordt aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, zowel kwalitatief als kwantitatief. Samen met jou stemmen we af welke onderwijs nodig is om de actuele scholings- en ontwikkelvragen op de werkvloer te beantwoorden.

Neem contact met ons op voor advies Op Maat

Kies voor MBO Utrecht Op Maat

MBO Utrecht Op Maat leidt professionals op die direct inzetbaar zijn. Wij hebben veertig jaar ervaring in het beroepsonderwijs, een docententeam dat nog sterk verbonden is met de praktijk en intensieve samenwerkingen met onder andere zorgorganisaties Warande, Rivas en Reinaarde.

Lees meer over onze huidige samenwerkingspartners.

Overzicht samenwerkingspartners MBO Utrecht

“Wat zo sterk is aan Op Maat is dat docenten dicht bij de werkvloer lesgeven, bij een organisatie op locatie. Ze kunnen hun onderwijs hierdoor optimaal afstemmen op wat daar nodig is.”

Hannie van Beers, accountmanager Leven Lang Ontwikkelen (LLO