Zorgprofessionals

Bij MBO Utrecht Op Maat gaan we uit van jouw talent. Je persoonlijke leerbehoefte vanuit de werksituatie is het startpunt voor ontwikkeling. Met ons onderwijs op maat blijf je een leven lang leren. Je beschikt over up to date kennis en ervaring en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. 

Persoonlijk & flexibel
Wij bieden persoonlijk en hybride onderwijs dat aansluit bij jouw leerbehoefte. Samen ontwikkelen we jouw leertraject, passend bij je werksituatie en wat je wil leren. 

Wil jij je bekwamen in verpleegtechnische handelingen of werken met mensen met niet aangeboren hersenletsel? Wil je graag werkbegeleider worden maar mis je de skills? Wil je zo snel mogelijk aan de slag als zij-instromer in de zorg? We bespreken graag met je de mogelijke routes om je te certificeren of een diploma te halen als verzorgende of verpleegkundige. Neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen

Vijf redenen om voor MBO Utrecht Op Maat te kiezen: 

  • We bieden persoonlijk onderwijs, passend bij de leer- en ontwikkelbehoefte van de zorgprofessional
  • We zijn flexibel en kunnen goed meebewegen met acute zorgvragen die om bijscholing vragen
  • Al meer dan veertig jaar opleider in de zorg
  • Leren op de werkplek of op goed bereikbare locaties in Utrecht en Hilversum
  • Les van ervaren zorg professionals uit de praktijk 

Bekijk ons aanbod

MBO Utrecht Op Maat is dé aanbieder van zorgonderwijs op maat. Voor de zorgprofessional die zich verder wil ontwikkelen. Voor de herintreder die kennis en vaardigheden wil opfrissen. Voor de zij-instromer die zich in het vak wil bekwamen. En voor de zorgorganisatie die personeel op basis van de eigen zorgvraag wil scholen. Wij bieden trainingen, bijscholing, leereenheden, keuzedelen en BBL-opleidingen in de zorg. Passend bij jouw instroomniveau, behoefte en tijd. 

Bij MBO Utrecht Op Maat bepaal jij jouw eigen ontwikkelingsroute. Of dit nu een (meerjaren) BBL-opleiding is, of een kortdurende module. Wij staan garant voor kwalitatief onderwijs. Het is uitdagend, afgestemd op de ontwikkelingen en behoeftes in de zorg en sterk praktijk georiënteerd. Bij ons maak jij de volgende stap in je professionele zorgcarrière.


Neem contact met ons op voor individueel advies

Mailinglist MBO Utrecht Op Maat
Wil je graag op de hoogte blijven van het actuele opleidingsaanbod van MBO Utrecht Op Maat?
Door je gegevens achter te laten kom je op onze mailinglist te staan en zullen wij je periodiek mailen met het laatste nieuws vanuit onze organisatie.

Houd me op de hoogte