Zorgprofessionals

Er zijn heel veel opleidingsmogelijkheden voor mensen die al in de zorg werken of juist aan de slag willen gaan als zorgmedewerker. Wil jij je bekwamen in verpleegtechnische handelingen of werken met mensen met niet aangeboren hersenletsel? Wil je graag werkbegeleider worden maar mis je de skills? Wil je zo snel mogelijk aan de slag als zij-instromer in de zorg? We bespreken graag met je de mogelijke routes om je te certificeren of een diploma te halen als verzorgende of verpleegkundige. Neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen

Informatie over aanmelden voor een BBL-opleiding

Je kunt je niet rechtstreeks bij MBO Utrecht aanmelden voor een BBL-opleiding. Je solliciteert eerst voor een baan bij een zorginstelling. Deze baan is je BBL-opleidingsplek. De zorginstelling meldt je aan voor de BBL-opleiding. Vacatures voor BBL-opleidingsplekken vind je vaak op de website van een zorginstelling. Hieronder vind je links naar vacatures bij onze opleidingspartners:

Neem contact op voor advies
Heb je een vraag over een opleiding in de zorg? Neem dan contact op met Ellen Beringen – van der Linden, maatwerktrajecten@mboutrecht.nl.