Uitblinkers van MBO Utrecht

Ook dit jaar doet MBO Utrecht weer mee aan de landelijke verkiezing ‘de Uitblinker’ van Dit is MBO.

Uitblinkers binnen het mbo
Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, op hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding onderscheiden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de behaalde cijfers, maar ook naar de toegevoegde waarde van de student op school en in het beroepenveld.

MBO Utrecht Uitblinker 2017
MBO Utrecht heeft Natascha Pfeiffer uitgeroepen tot Uitblinker van MBO Utrecht 2017.

Natascha is volgens vrienden, medestudenten en docenten dé Uitblinker van MBO Utrecht, omdat zij bijzonder is. De student Verpleegkunde doet dingen die anderen niet doen. Ze gelooft in de mogelijkheden van zichzelf en anderen. Als je denkt, ik kan het, dan kun je het ook, vindt zij. Natascha is gedreven, een doorzetter en ze staat altijd voor iedereen klaar. Als zij een doel wil bereiken, laat zij zich door niemand tegenhouden. Ze zette ook zelf haar campagne als Uitblinker op. Dat ze een echte doorzetter is, komt duidelijk terug in haar stage en bij haar vrijwilligerswerk.

Meer informatie
Wil je meer weten over de verkiezing? Kijk dan op de website van Dit is MBO. Wil je meer weten over Natascha? Bekijk dan de video!