Uitblinkers van MBO Utrecht

Ook dit jaar doet MBO Utrecht weer mee aan de landelijke verkiezing ‘de Uitblinker’ van Dit is MBO.

Uitblinkers binnen het mbo
Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, op hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding onderscheiden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de behaalde cijfers, maar ook naar de toegevoegde waarde van de student op school en in het beroepenveld.

MBO Utrecht Uitblinker 2016
MBO Utrecht heeft Sandra Donker uitgeroepen tot Uitblinker van MBO Utrecht 2016. Sandra zit in het vierde jaar van de opleiding Middenkader Engineering bij de Academie voor Techniek en loopt op dit moment stage bij Van der Vegt in Bleskensgraaf.

“Ik loop stage als tekenaar, iets vanaf het ontwerp zien groeien, dat is gaaf om te zien! Van der Vegt maakt alles wat met staal te maken heeft van staalconstructies tot hekwerken en stalen puien. Ieder project is anders en niets is standaard. Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen, dat principe spreekt mij aan. Er is ooit tegen mij gezegd: succes is een keuze. Die zin is me altijd bij gebleven. Als je ergens hard voor werkt lukt het ook,” zegt Sandra Donker.

Stemmen
Wil jij op Sandra stemmen? Dat kan vanaf 5 september tot en met 9 november. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de beoordeling. Naast de ingezamelde stemmen telt de mening van de jury ook voor 50% mee. De uiteindelijke winnaar mag zichzelf een jaar lang Landelijke Uitblinker van het mbo noemen. Daarnaast ontvangt hij of zij een award en €2500,- die mag worden uitgegeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Wil je meer weten over de verkiezing? Kijk dan op de website van Dit is MBO. Wil je meer weten over Sandra? Bekijk dan de video!