Terug

Applicatie- en mediaontwikkelaar

Beste tweedejaars,

De eerste schoolweek staat voor jullie in het teken van persoonlijke ontwikkeling en beroepshouding. Jullie zullen vanaf dinsdag 3 september iedere dag van 08.45 tot 12.45 u op school aanwezig zijn om hier mee bezig te gaan. Zo kunnen we het schooljaar rustig starten. Één van de vier dagen gaan we met de klas wat leuks doen. Daarover hoor je meer op dinsdag 3 september.

De begeleidende docenten zijn:

  • Mevr. Said
  • Mr. Van der Grift
  • Mevr. Van Tol

Dit zijn tevens jullie studieloopbaanbegeleiders komend schooljaar.

Voor nu een fijne vakantie en tot dinsdag 3 september. Kijk even op je rooster waar je dan moet zijn.

Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hierom naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Melanie, student

Programma eerste lesweek

Hier volgt binnenkort het programma van de eerste lesweek van jouw opleiding.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

ICT Academie

Daltonlaan 300 (vanaf september 2019)
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie