Terug

Bedrijfsadministrateur/ Junior assistant accountant

Welkom!

Wat leuk dat je komt studeren bij MBO Utrecht. Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar.

Let op nieuwe opleidingsnaam: Business Administration & Control Specialist

Plaatsingsdag

Tijdens de plaatsingsdag kom je met een klein groepje studenten op school kijken. Je maakt kennis met een aantal van onze docenten, je krijgt een rondleiding door het gebouw en informatie over bijvoorbeeld de start van het schooljaar of je stage. Daarnaast kijken we of je studentdossier volledig is, denk hierbij aan je ID, vooropleiding, foto voor je schoolpas en een ondertekende onderwijsovereenkomst.  

Op deze pagina kun je kijken wanneer de plaatsingsdag van jouw opleiding is. Je krijgt een e-mail waarin staat op welke tijd wij jou hebben ingepland.  

Vragen
Heb je vragen over de plaatsingsdag? Of kun je niet aanwezig zijn op de plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51.  

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Mijn introductie was een en al gezelligheid! Elkaar leren kennen en de school natuurlijk leren kennen dat is zeker gelukt in de introductie week!

Linda, student

Introductieweken

Fijn dat je bij ons komt studeren! Studeren is gewoon leuk, je ontwikkelt jezelf, leert andere werelden kennen en je ontdekt nieuwe mogelijkheden…  

Jouw opleiding start op dinsdag 23 augustus om 9.00 uur op de Daltonlaan 200 in Utrecht. We zien je graag in de hal beneden en begeleiden je van daaruit naar het juiste lokaal. 

De eerste week van jouw opleiding is een introductieweek. Daarin maak je kennis met jouw klas. Elke klas bestaat daarnaast uit kleinere groepjes medestudenten waarmee je samen een leerteam vormt. In de introductieweek maak je ook kennis met jouw leerteam en  leerteamcoach, en met andere docenten en studenten van jouw opleiding.   

Het programma voor de introductieweek ontvang je de eerste dag, op dinsdag 23 augustus. Houd er rekening mee dat we van dinsdag tot en met vrijdag activiteiten ingepland hebben staan (vaak een dagdeel).  

In het programma zijn diverse leuke en actieve kennismakingsactiviteiten opgenomen waaronder ook een buitenactiviteit. Ook krijg je meer informatie over de gang van zaken bij ons op school en ga je ontdekken waar alles te vinden is binnen onze locatie. 

En je gaat aan de slag om jouw persoonlijke licenties te activeren, we laten je zien welke sites belangrijk zijn om informatie over de opleiding op te kunnen zoeken en je krijgt je rooster. Het is belangrijk dat je op woensdag jouw LAPTOP meeneemt en dat je de boeken en licenties op de site van Studers hebt besteld.  

Zo kun je bij ons op school een goede start maken!  

Wij zien je graag op dinsdag 23 augustus om 9.00 uur op de Daltonlaan 200!  

Programma eerste lesweek

Vanaf maandag 29 augustus starten wij met de lessen volgens het rooster.  

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie