Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket aan leermiddelen voor je klaarliggen, zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hierom naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Melanie, student

Programma eerste lesweek

Dinsdag 3 september 2019 

Van 9.00 uur – 9.30 uur opfrisser BPV-informatie door mevrouw M. Bakker (indien hieraan behoefte is). Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen en is het mogelijk om jouw BPV-informatie boekje op te halen indien je deze nog niet in jouw bezit hebt.

Het je geen stageplaats dan ben je verplicht aanwezig te zijn voor een laatste bemiddeling van 9.30 uur – 12.30 uur. Natuurlijk neem jij jouw laptop en jouw CV mee en wordt jij verwacht voor een individueel overleg met één van onze BPV-begeleidsters.

 

Woensdag 4 september/donderdag 5 september en vrijdag 6 september 2019

Op één van deze dagen vindt er een individueel kennismakingsgesprek plaats met jouw nieuwe studieloopbaanbegeleider. Alle studenten ontvangen voor dit gesprek een uitnodiging per (school)mail.

 

Donderdag 5 september 2019 

Kennismaking met jouw BPV-begeleidster op één van de volgende tijdstippen:
Van 11.00 uur – 13.00 uur inloop voor de studenten van niveau 3 en MHBO (3-jarig)
Van 13.00 uur – 15.00 uur inloop voor studenten van niveau 4.

 

Maandag 9 september 2019 

Studenten excellent starten vandaag met hun lesrooster.

Studenten niveau 3 en 4 en MHBO (3-jarig) starten met hun stageperiode. Maandag t/m donderdag zijn stagedagen en op vrijdag volgen jullie de lessen volgens het lesrooster en zijn jullie aanwezig op school.

Studenten zonder stage worden vanaf vandaag elke dag van 9.00 uur – 16.00 uur op school verwacht voor sollicitatie-activiteiten.

 

 

 

 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Australiëlaan 23
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie