Terug

Bedrijfsadministrateur/ Junior assistant accountant

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Introductieweek

De introductieweek van jouw opleiding staat gepland in de week van maandag 30 augustus 2021. Voor alle derdejaars studenten start vanaf maandag 6 september het onderwijsprogramma (lessen) van jouw leerjaar. Het is belangrijk dat je jouw leermiddelen (boeken, licenties, e.d.) besteld hebt.  

Mochten er problemen zijn met boeken/laptop, bespreek dit dan even tijdens de introductieweek met jouw studieloopbaanbegeleider.  

Hieronder vind je de planning van deze introductieweek en eerste lesweek. Afhankelijk van corona-maatregelen kunnen er wijzigingen in het programma optreden. Bij nieuwe informatie of wijzigingen in het programma, informeren wij jou via jouw schoolmail. Houd je mail dus goed in de gaten! 

Tijdens deze week vinden ook de introductiedagen van de eerstejaars studenten Bedrijfsadministrateur / Junior Assistent Accountant plaats. Mogelijk vragen we jou als ouderejaars student mee te draaien bij de begeleiding van deze eerstejaars studenten (als peerbuddy). Zij hebben een programma op dinsdag, woensdag en een dagdeel op donderdag of vrijdag.  

Maandag 30 augustus 2021 – Individuele gesprekken 
Op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag staat het volgende gepland. 

Individuele gesprekken met de studieloopbaanbegeleider volgens planning. Je wordt hiervoor via jouw schoolmail uitgenodigd.  

Dinsdag 31 augustus – Individuele gesprekken
Zie informatie bij maandag 30 augustus  

Donderdag 2 september – Individuele gesprekken 
Zie informatie bij maandag 30 augustus 

Vrijdag 3 september – Individuele gesprekken 
Zie informatie bij maandag 30 augustus 

Programma eerste lesweek

Maandag 6 september – Start lessen
Start lessen op de maandag volgens rooster. Meer informatie hierover volgt.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie