Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hierom naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductieweek

Alle richtingen binnen de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouwkunde leerjaar 2 starten op maandag 2 september van 14:00 tot 15:00 uur op de Niels Bohrweg 121 Utrecht.

Deze 1e introductiedag staat in het teken van:

  • indeling lesgroepen, kennismaken met studieloopbaanbegeleider, delen van gegevens
  • ophalen rooster introductieweek en basisrooster lessen
  • leermiddelenlijst, laptop
  • wandeling door locatie en uitleg huisregels
  • ruimte voor individuele vragen

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Melanie, student

Programma eerste lesweek

Op maandag 9 september starten de les activiteiten volgens rooster om 08:45 uur.

Het rooster zal aan je verstrekt worden tijdens de introductieweek.

Tevens is het rooster te vinden op de site: https://roosters.mboutrecht.nl/TEC/

Je zoekt op je klas (lesgroep).

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Academie voor Techniek

Niels Bohrweg 121
Utrecht (vanaf september 2019)


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Techniek