Terug

Bouwkunde: architectuur, makelaardij en uitvoering

Welkom!

Docenten van de Academie voor Techniek heten je alvast van harte welkom bij MBO Utrecht. Check onderstaande video.

Centrale intake en Plaatsingsdag

Heb jij je in (of net voor) de zomervakantie aangemeld voor de opleiding? Dan nodigen wij je uit voor de Centrale Intakedag op woensdag 25 augustus. Je krijgt per mail een uitnodiging, daar staat ook in hoe laat we jou verwachten.

Heb je de eerste plaatsingsdag gemist of ben je geplaatst na de Centrale Intake? Dan verwachten wij je bij ons op school voor de plaatsingsdag op vrijdag 27 augustus. Op deze pagina kun je vinden waar en hoe laat je wordt verwacht.

Heb je vragen over de Centrale Intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

Leermiddelen

 Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de richting Bouwkunde: architectuur, design en vormgeving.
  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de richting Bouwkunde: management en makelaardij.
  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de richting Bouwkunde: regulier en uitvoer.

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Door alle leuke projecten heb ik geleerd praktisch en in oplossingen te denken.

Rick, student

Introductieweek

Na de zomervakantie beginnen we het schooljaar met de introductiedagen. In deze dagen gaan we uitgebreid kennis met elkaar maken, en regelen we nog wat praktische dingen zodat je goed van start kunt gaan. 

We zien je voor het eerst op maandag 30 augustus op de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. 
Je wordt daar welkom geheten door je slb’er (studieloopbaanbegeleider) en je krijgt alle details over de rest van de week. 

Tijden: 
12:00-13:00 Groep 1 (Achternaam A t/m F)
12:00-13:00 Groep 2 (Achternaam G t/m L)
13:00-14:00 Groep 3 (Achternaam M t/m S)
13:00-14:00 Groep 4 (Achternaam T t/m Z)

 (Tegen het einde van de week kan je op deze pagina vinden wie in welke groep is geplaatst.) 

Op dinsdag 31 augustus verwachten we je op de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Deze dag op locatie staat grotendeels in het teken van het installeren en gereed maken van je laptop. Zorg dus dat je deze meeneemt! (Zie laptopeisen)  

Op woensdag 1 september gaan we op excursie. Deze dag geen bijeenkomst op school maar op pad! Waarheen? Lees hier de uitnodiging met daarin de tijden en locatie. 

Op donderdag 2 en vrijdag 3 september hebben we de kickoff van het project. 

Programma eerste lesweek

Na de introductiedagen, op maandag 6 september beginnen we met het normale rooster. Vanaf dan moet je elke dag je laptop mee nemen en heb je je boeken nodig. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Techniek

Niels Bohrweg 121
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Techniek